0

ne şekilde aşık olduğuna bağlıdır. birinin sesini duyuyorsun hiç görmüyorsun evet etkilenebilirsin. biraz konuşursun bunu aşk falan zannedersin. eğer onu görünce etkilenirsen veya sese yüzü de eklenirse belki aşk olur. gerçi aşkın bpyutları da var. kimisi yüze aşık olur kimisi sese. sonuç şu ki şans yani ya sesini duyduğun kişi görünce beğenmezse veya sen onu beğenmezsen o da var yani. telefondaki sesle aşık olmak bence geçici bir hevesstir. kısa süreli bir mutluluk olabilir dertleşmek olabilir ama gerisi yüzü görünce değişebilir. bite de bilir devam da edilebilir

0

ses çok önemli etkiliyse görmeden aşık edebilir dış görünüşte önemli tabi

0

hayır bunun mümkün olabileceğini düşünmüyorum. karşınızda ki insanı tanıyarak ona karşı duygular hissedebilirsiniz . onu görerek tanıyarak daha iyi iletişim kurarak ilgi duyabilirsiniz. sonuçta telefon da tanımış olduğunuz birinin kim olduğuna dair bir fikriniz olmuyor yanı nasıl güven duyabilirsiniz . nasıl bu şekilde bir beraberlik sürdğrebilşrsiniz elin de sonun da onu görecek tanıyacak olan yine sizsiniz. bence birini tam anlamıyla tanımadan karşınızadakine duyguduğunuz ilgi geçici bir ilgidir. bunun kalıcı olması için karşınızdaki insanın kim olduğunu bilmek ona güven ve sevgi duymak gerekir .

0

olabilir ama geçici tabi güzel sesler etkiler

0

olur, o da mümkün. sesine aşık olunasi insanlar var gerçekten.

0

aşık olmanın pek çok farklı çeşidi vardır ancak sesine aşık olmak kişiye aşık olduktan sonra gelen bir hadisedir. önce görürsün yüzüne aşık olursun yaklaşırsın kokusuna aşık olursun tanırsın kalbine aşık olursun. ve sesini duyarsin sesine aşık olursun. sadece ses olarak düşünmek ilerde hayal kırıklığı yaratabilir. ilk görüşte aşk vardır ancak ilk duyuşta aşk yoktur. öyle bir durum olsaydı telefonda konuştuğumuz telesekretere bile aşık olabilirdik. bu sebeple boş hayalleri bırakıp birisinin önce kişiliğini tanımlayıp aşık olup sesine iltifatlar edebilirsiniz.

0

mümkün olabilir ama önemli olan o aşk ne kadar sürer acaba sonuçta sadece ses tabiki tip çok çok önemli değil ama kişiliğini, düşünce tarzını ses tonundan anlayamazsın ve aşk sadece sesle olmuyor malesef

0

birinin telefonda sesini duyarak aşık olunması güç bir durum, sesinden hoşlanılır da aşık olunmak hastalık gibi bişey oysa hastalıklı bu durumun özeti, aşık olduğunun sanılmasıdır. kimseyi küçümsemiyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen.