0

evet ip adreslerinden kişinin oturduğu şehri semti hatta evinin adresini bile bulabilirim artık sistem hızlandı ayrıca tabiki bizler belki fazla bilgisayar bilgisi olmayan için için zordur ama ben gibi üst düzey arkdaslar bulablir.

0

çok ileri üst düzey hackerlar ulaşabilir ve mahkeme kararıyla ulaşılabilir tabiki de.

0

ip adresiyle bildiğim kadarıyla savcı ulaşabiliyor. kim olduğunu falan oradan adresini falan görebiliyor ama burada uzun bir işlem bazı savcılar yani uğraşmıyor. eğer böyle çok kötü bir durumsa anca o şekil senin adresini a'dan, z'ye kadar hepsini buluyorlar

1

ıp adresine çok kolay ulaşıldığını biliyorum ama bu adresden size normal bir insan ulaşabilir mi bilemiyorum.

ancak hepimiz kayıt altındayız bu hayatımızın bir gerçeği ve güvenlik içinde oldukça gerekli. yoksa internet ortamı organize suçlardan geçilmez.

internetten bir dolandırıcılığa maruz kaldım ve siber suçlara mail attım. ancak kullanıcının mail adresi dolu olduğundan mailim iletilmedi. varın siz düşünün gerisini, kayıtlıyken bu kadar çoksa, kayıtsızken neler olur.

0

elbette mümkündür. fakat ulaşmak için ya devlet görevlisi olman lazım yada bilgisayar teknolojisinden çok iyi düzeyde anlaman gerek. normal birisinin ulaşım sağlaması zor olsa bile bahsettiğim kişiler çok kolay ulaşabilir size.