0

herhalde küba , finlandiya ve norveç ülkelerini gezmeyi görmeyi çok isterdim sanırım önceliğim bu ülkeler olurdu amerika new-york da olabilirdi.

0

japonyada bir sex yapmadan aslaaa ve amerikada bir tane sarısın milf

0

ilk gideceğim ülke ilk önce brezilya olurdu kalabalık nüfusu ve futbola olan ilgilerini yakından takip edip sokak maçlarına katılmayı çok isterdim bide tatil yerleri çok var insanlarıda sıcak kanlıya benziyor ilk durağım orası olurdu.

0

ben iran'a gitmek isterdim. şöyle ki şimdi adamlar belirli bir şeyler yaşayıp, görüp santranç adında beyin ve strateji, yorumlama gibi yetenekleri geliştiren bir oyun çıkarıyorlar. şimdi bu oyunu çıkarmak için gerekli bir takım fikirlerin ve görüşlerin belki de çevre etkilerinin bir araya gelmiş olması lazım. ben oraya gitseydim kendime daha çok zaman ayırıp daha güzel bir gelişim aşamasında kendime katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum.

0

fransa olurdu sanırım yada amerika felan ikiside çok güzel ülkeler ve gezilecek çok yerleri var

0

ülke ülke gezmeye kalkarsam eğer ilk önce nereye giderim bilmiyorum yani pek düşünmedim parasızlıktan tabii fakirim yani çünkü fakir olmasam zaten bu siteden para kazanma azdım ama herhalde böyle şehirlerin illerin ederim paris gibi yerlere giderim sonra times meydanı'na gidelim merak ediyorum tarihi olan yerlere giderim dubai'ye giderim dubai'deki denizlere gidelim çok güzel mia mia giderim oradaki deniz çok güzel ya google örten baktım aşırı güzel berrak allah izin verirse gitmek isterim ne zaman param olur mu bilmiyorum aten gitsem de pek bir şey yapamam herhalde çünkü ingilizce bilmiyorum bilmediğim için de burada neler yapabileceğimi de bilmiyorum yanımda bir kişinin götürmek isterdim ama bir kişi onun için de parayı bitirmek lazım

0

ülke ülke gezmeye kalksam ilk gitmek istediğim ülke italya'dır.italyan insanlarının konuşmak şekli benim çok hoşuma gidiyor bu yüzden italyanca öğrenmek istiyorum ve italya'ya gitmek istiyorum.

0

ben ilk olarak mısır' a gitmek isterim. önce doğu ve orta doğu ilkelerini gezmek isterim. daha sonra diğer ülkeleri gezmek isterim. ayrıca güney amerika, paris, bosna, vatikan gibi yerlere de gitmek isterdim.

0

ilk ziyaret edeceğim yer kanada olurdu çünkü oranın şartları çok cazip yalam standartları yüksek merak ediyorum orayı

0

sanırım italyadan başlardım. ilginç bir şekilde italya sevgim var..

0

ilk basta bende arabistana giderdim orda mekke ve medine sonrasinda ise bize gunul veren once yavru vatan azerbaycan,turkmenistan,kirgisiztan,birde isveci merak ediyorum..

0

önce mekke ve medine'den başlamayı isterdim. daha sonra venedik, ispanya, çin, rusya olurdu.

0

ayy tabiki kore çok seviyorum ya mükemmel bir yer.

1

gitmek istediğim birçok ülke var. ama sanirsam önce norveç'ten başlardım.

0

kesinlikle iskandinav ülkeleri olurdu. onların tarihlerine olan düşkünlüğüm sebebiyle iskandinav ülkelerini sırasıyla gezmek isterdim. izlanda, isveç, danimarka, finlandiya gibi iskandinav ülkeleri hep ilgimi ve dikkati mi çekmiştir.

0

balkan ulkelerinden baslardim cunku ecdadimin izi var

1

ülke ülke gezmeye çıksam ilk gideceğim ülke moğalistan olurdu. neden moğalistan diyenlere göktürk yazıtları su ülke sınırlarında olduğu için. bir göktürk yazıtlarını görmeyi çok isteyenlerdenim

0

ilk olarak venedik sonra amerika ve brezilya

0

ilk gideceğim ülke arabistan olurdu. orda hac ziyaretimi yapardım. daha sonra amerika, ingiltere gibi ülkelerde gezerdim.

0

ilk gideceğim ülke sanırım japonya olurdu.