1

sonsuza kadar yaşlanmayacak olsam buna benzer sorulara verdiğim cevabı yine tekrar edeceğim size de, insan hayatının düzene girdiği, yapmak istediklerinin bir çoğuna başladığı yaş dönemlerini tercih etmek isterdim. bu yaş aralığı ise 30 yaş ve 35 yaş arasıdır. hatta 33 sayı olarak da ok egzantrik olduğundan 33 olsun derim.

0

11 yaşımda kalmak isterdim.hiçbir derdim tasam yoktu.ancak şuanda dert içindeyim.o zamanlar sabah sokağa çıkar gece girerdim.arkadaşlarım çoktu sokak oyunları oynardık cips yeme yarışlar yapardık.

0

ben her zaman 18 yaşında olmak isterdim. çünkü gerçekten 18 yaşında daha yeni yeni bir şeylerin farkına varıyorsun ve böyle kıpır kıpır oluyor insan onun için ben her zaman 18 yaşında kalmayı daha çok tercih ederdim. hiç yaşlanmak istemezdim çünkü ben o zamanlar gerçekten deli dolu bir insandım ,çok hareketli ve çok neşeliydim keşke 18 yaşıma geri dönebilsem hiç yaşlanmasam şu an zaten 24 yaşında oldum bu yaşta iyi ama 18 yaş daha güzel.

0

insanın hayatta en mantıklı kararları verdiği hayatını şekillendirdiği ve geleceğe yönelik en güzel planları yaptığı yaş olan 25te kalmak isterdim. hem vücut olarak sağlıklı ve diri hemde kafa olarak en yüksek düzeyde. zaten 25ten sonra insan vücudu yavaş yavaş düşüşe geçiyor. beyin düşüncelerle yorulmaya başlıyor. hiçbir sıkıntı problem olmadan kaygı olmadan 25 yaşında kalmayı isterdim.

0

sonsuza kadar yaşlanmayacağım olsam 17-18 yaşlarında dönmek isterdim en güzel günlerimi o zamanlarda geçirmiştim çünkü

0

vallahi bu durum biraz karışık. aslında 17 yaşımda kalmayı çok isterim. en deli yaşım ve sevdiğim kızın olduğu yaştı. fakat 8 yaşında olmayı da çok isterdim. sonuçta hiç bir derdinin olmadığı bir yaş. tek derdin çizgi filim bittiği zaman başlıyor. :) fakat bazı şeyleri yapmam içinde 18 yaşında olmam lazım. mesela ehliyet almam için ve bankalarda işlem yapmak için. yani bu durum karışık net bir yaş söyleyemiyorum kusura bakmayın. :=)