0

sonsuza kadar yaaşyacak olsam yirmili yaşlarda olmak isterdim. hep genç kalırdım. istediğim her şeyi yapardım. kim yaşlanmak ister ki. tabi her yaşın bir güzelliği var ama bence herkes genç kalmak ister. istediğim gibi çalışırdım, gezerdim, tozardım, yirmili yaşlar tam güzel çağlar bence. keyifli bir hayat için ideal bir yaş. ne güzel hep genç kalıyorsun.

0

26-30 yaş aralığında olmak isterdim. tam gerçek olgunluğu kazandığın zamanlar.

0

sonsuza kadar yaşlanmayacak olsam 23 yaşında kalmayı tercih ederdim kesinlikle.

0

benim için en güz el yas bence 25li yaslardr en guzl buudur benimde bu yaşlarda çok anım var gercek den bence

1

28 yaş güzel olurdu. hem kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğim kadar olgun, hem de her şeye gücü yetecek kadar genç olurdum. yaşlanmamak fikri güzel olabilirdi. ancak etrafındaki kimsede yaşlanmamalı. yoksa tam bir lanet olabilir. hancook filminde benzer bir dram söz konusu çünkü. herkesin ölüp senin yalnız kalman söz konusu olunca, gençlik hiçbir şey ifade etmiyor. en iyisi biz hayatı olduğu gibi yaşayalım.

1

20 yaşımda olmak isterim.gerçekten o zamanları çok ama çok özledim.düşünmesi hayali bile güzel seneler geçiyor ancak aymı yaşta kalıyorsun.

1

15 23 yaş aralığında kalmak isterdim hep hiç bu yaşlardan fazla büyümek istemezdim bu yaşlar hayatta yaşanacak olan he rşeye değer 23 ünden sonra hayata bazı zorluklar gelmekte ve bu zorluklar karşısında baya bir zorlanma aralığına gireriz sıkıntı stres iş telaş gibi nedenler sayılabilir