0

zaman makinesi bulundumu kaç yaşında öleceğim ilerde ne olacağım dünya nereye gidiyor yada en önemli sorulardan biri şu olurdu dünyadaki gizlenen tarihle ilgili eşyalarla ilgili olaylarla ilgili gerçek kaynağı nerden öğrenebilirim olurdu sadece bunla uğraşmak bile bir film konusu olurdu yada film gibi bir hayat olurdu birde şans oyunlarıyla ilgili sorular sorardım gizli ilimlerle ilgili sorardım şahıslarla ilgili sorarmıydım bilmiyorum diyemeyeceğim sorardım kesin ve merak ettiğim ve şuan aklıma gelmeyen bir çok soruyu sorardım

0

ilk öğrenmek isteyeceğim şey eğer sınava falan girmişse sınav sonucumu öğrenmek olurdu. veya ilerideki iş durumumu nerede olacağımı kimle evleneceğini öğrenmeyi çok isterdim sihirli kürem olsydı eğer. yani gelecekte ne olacağını merak ederdim

0

sormak istediğim ve cevabını merak ettiğim tek bir soru yok bir çok soru var. fakat ilk başta soracağım soru söyle olurdu; bu hayat bu kadar acımasız olmasaydı, beni de sevenler olsaydı ve beni sevmeleri için ne yapsam severlerdi beni ? nasıl mutlu olurdum ? gibi bir soru sorardım. farklı sorular gibi görünse de hepsi aynı şeye çıkıyor aslında. gerçekten çok merak ediyorum yani. neden sevmediler ve neden bu kadar zor bir hayat var ? bunların cevabını bir gün bulursam o zaman her şey çok daha güzel olacak buna eminim ben.

0

ilk öğrenmek istediğim şey geleceğim olurdu istediğim yuvayı kurabilecek miyim? sevdiğim insana kavusabilrcek miyim ? iyi bir işe girebilecek mıyım? bunları sorar ve öğrenirdim.

1

ilk öğrenmek isteyeceğim oğlumun ne zaman birine aşık olacağını ve kimi seveceğini öğrenmek isterdim. okulunu bitirince hangi mesleği yapacağını. ilerde o çok istediği arya adını düşlediği kız evlada sahip olup olamayacağını..
bu hükümetin ve bu adamın ne zaman başımızdan gideceğini.
bu hafta süper loto da çıkacak 6 rakamı bir de öğrenmek isterdim. :)

0

adalet bu ülkede tam anlamıyla ne zaman işlemeye başlayacak ve insanları mutlu, huzurlu yaşayacaktır.