0

eğer dünyanın son günü olsaydı yapacağınız son şey ne olurdu?

bir baktınız dünya yok olacak ve tam 1 gününüz var yapacağınız son şeyler ne olurdu.

8 cevap
0

hayatımda en çok yapmak istediğim şeyi yapıp huzurla son günümü geçirirdim

0

sevdiklerimi alır ve son bir yürüyüşe çıkardım. son günümü doyasıya yaşamaya çalışırdım. tabiki de yapamıycağım bir çok şey olucaktır ama elimden geldiğince her şeyi yapmaya çalışırdım.

1

eğer dünyanın son günü olmasını bilseydim benim yaptığım tek şey önce günahlarımdan kurtulmak için rabbimden af dilerdim sonra çocuklarım ve eşimle dünyayı yok olana kadar bir arada olurdum ve sıkı sıkı çocuklarıma sarılırdım ve o bir gün içinde çocuklarımın benden isteyip de ne varsa eğer para elimde olsa onların bütün isteklerini alırdım.

0

annemle doyasıya vakit gecirirdim en keyifli şey benim icin

0

aklıma takıldığı halde bir türlü yapmaya çekindiğim yapamadığım bütün her şeyi 1 güne sığdırırdım, sığdırmaya çalışırdım. başarılı olabilir miydim bilmiyorum. umarım hayatımın son günü uzaktadır

0

imkanım varsa sevdiklerimle beraber dünyayı gezerdim .

0

eğer dininin gerektirdiği gibi, ahlaki değerler çerçevesin de yaşayan biriyseniz her gün ki gibi yaşayabilirsiniz. fakat bu şartları sağlamıyorsanız hemen bir liste yapıp yeme içmeyi bırakıp o listedeki hatalarınız düzeltmelisiniz. varsa bir borcunuz yada bir küslüğünüz onlar düzeltmeniz gerekenler listesin de ilk sırada yer almalı ve hemen uygulamalısınız.

0

sevdiklerimle beraber olurdum ve çocuklarımı yanımdan ayırmazdım