0

insanlar birbirine veda edecekleri zaman yaşanmışlıkları unutmamalıdırlar . buna saygı göstermeli ve bu şekilde davranarak veda etmelidirler . kırıcı olmak çok kolay fakat gönül kazanarak gitmek zordur . birlikteyken herşey iyiyken daha sonra ayrıldığınız zaman herşey bir anda kötü oluverir o insan sizin için artık dünyanın en kötüsüdür ya hani böyle olmamalı birine veda ederken bile bir saygısı kalitesi olmalı insanın.

0

lafı çok uzatmadan herşey net ve en doğru şekilde söylemek niyetini belli etmek iiçin kıvranmamak

0

ayrılık olacaksın bunu konuşarak yapmak en güzelidir bir sebep yokken bırakıp çıkıp giden insandan acaba neden diye akılda soru bırakır ne yaptım da bıraktı veda etmeden gitti diye düşünebilir insan oysa ayrılmak istediğine adam gibi söylemesi lazım ya da bir telefon açıp sebep neyse izah edebilir

1

kısa bir not yazıp o kişiye iletmek..
bitti ve ben gittim..
o kadar..
:)

0

vallahi ben vedaları sevmem. eğer bir ayrılık ve gidiş olacaksa bence sessizce olması lazım. mesela sevgilinizden ayrılmak istediğiniz zaman onunla konuşup yok sen daha iyilerine layıksın, yok sende suç yok tüm sorun bende gibi laflara girmek yerine hiç bir şey demeden heryerden engelleyip onun hayatından çıkıp gitmeniz daha iyi olur. dediğim gibi ben vedaları sevmem sessizce çekip gitmek gerekir.