0

bence insan aşık olmuşsa ve eğer karşısındaki insanında kendine karşı hisler beslediğini düşünüyorsa söylemelidir . sonuçta kaybedecek birşey yok söyleyip kurtulmak içinde tutmamaktadır gerektiğini düşünüyorum. olursa olur olmazsa olmaz .bu kadar kasmamak gerek .

0

aşık olan kişi aşkını herşekilde söylemesi gerek

0

en kolay yolu sosyal medyadan mesaj atarak söyleyebiliriz

0

aşık olduğun kişinin yüzüne söylemek yoksa inandırıcı olmaz.sen gerçekten aşıksan aşık olduğun kişi senin hal ve tavırlarından,hareketlerinden,bakışlarından farkına varıcaktır.

0

ona mesaj atmak da işe yarayabilir yada gözlerine bakıp söylemek

0

aslında en kolay yollarından biri hareketlerinle davranışlarınla anlatmaya çalışmaltır.eğer aynı ortamdaysanız okul,iş,komşu vs. azda olsa tanıyorsunuzdur.ona bakarken gözleriniz gülümsemeli,ona onun sizin için özel biri olduğunu hissettirmelisiniz ki oda snein hislerini az çok fark edebilsin.eğer bu yöntem pek işe yaramazsa direk söylemekte işe yarayabilir.tabi karşı taraf başka birini sevmiyorsa buda önemli bi nokta.eğer karşı tarafta sizin gibi başkasına aşıksa o zaman gerçekten iş çok zorlaşır hatta imkansızlaşır.diğer bi yöntemde karşı taraf ağlarken üzgünden hep yanında olmaktır.kızlar böyle erkeklere birden bağlanırlar çünkü.

0

sen karşındaki insana ne kadar da ben sana aşığım dersen o insan anlamaz ona hissettirmen lazım. öyle bir şeyler yaparak sen onu aşkını hissettiremezsin şahsen bana aşık olan insanlar gelip bana ben sana aşığım diyebilir çünkü ağzından çıkan iki kelimedir, ama önemli olan benim onu hissetmem yani ne yaparsa yapsın ben onu hisetmiyorsan ben onun aşkına asla inanmam zaten aşk diye bir şey de yok bunu defalarca söylüyorum insanların sadece ağzına sakız olmuş ,iki kelime bir şey ya seni seviyorum, ya da aşığım derler başka da bir şey yok aşk demek ölmek demek ,onsuz yaşayamamak demek. yani ifade edilmez anca his ettirebilirsin.

1

lunaparka gidin, oradaki heyecan, neşe, adrenalin bazı şeyleri daha kolay kılıyor diye okumuştum bir araştırmada. demek ki sinemalarda, dizilerde ondan hep çiftler lunaparka gidiyor diye bir aydınlanma da yaşamıştım.

1

aşık olduğunu sen ifade edemezsin sadece karşındaki insan anlaya bilir. mesela ben nisanlıma aşık olduğumu hiç bir kelime ile anlatamazdım ama o bilirdi benim ona ne kadar büyük aşk barındırdığımı. senin bir şey yapmana gerek yok eğer gerçekten aşıksan karşındaki insan zaten çok kolay anlar bunu.

1

kendine güvenmek. kendine güvenirsen hiç zor gelmez. yüzüne söyleyemiyorsan bu devirde iyiki telefon var utangacsan veya konuşarak değil yazarak kendini daha güzel ifade ediyorsan mesaj yazanda bilirsin.