1

google adsense firmasının reklamları var, kazançları ondan başka kimse bilemez ve göremez. o yüzden tahmin yürütmek çok ama çok zor. bol kazançları olsun :)

1

bunu sorumani etiketiyle sorarsanız, sorumani'ye sorulan bir soru olabilir. bu cevabı biz veremeyiz zaten, ancak sorumani sitesi yönetimi bilgilendirebilir bu konuda bizi. ama bilgilendirmesi gerekir mi bunu tercih eder mi bilemeyiz. şimdi bile birim ücrete zam istiyoruz kazancı duyunca çok bulup daha çok zam talep edebiliriz, ya da az bulup yine sorumani bize verdiği paraları nereden buluyor muhabbetine başlarız. insanoğlu doyumsuz. hakkımızla kazanıp, hakkımıza düşene razı olalım bence.

0

yani onlar reklam gelirlerinden ne kadar kazanıyor tabii ki de bilemem.. ama mesala sorumani ne kadar kazandığını 5 günde bir yazabilir tabii o da isterse yani ama eminim ki iyi bir para kazanıyorlardır.. ama şöyle bir şey var. reklamlara tıklamak lazım ben şahsen kendi adıma söylüyorum. ben reklamları tıklıyorum ben burada kendim kazanıyorsan sorumani'nin de kazanmasını isterim .. sonuçta sorumani ayakta durduğu sürece biz burada para kazanabiliriz, eğer onlar ayakta durmaz hiçbir şekilde zaten biz para kazanamayız. yani şu an ben de merak ettim ne kadar kazandıklarını gene de kazanmalarını isterim ve kendilerine başarılar dilerim onlar kazandıkça bizde kazanalım inşallah.

1

onların ne kadar kazandığı ile değil beni bu sitede ne kadar kazandığım ile ilgileniyorum. onlar reklam gelirlerinden çok kazansınlar ki biz de sitede daim olabilelim ve kazanmaya devam edelim.

1

bunu soruyu sorumani ekibine mesaj atmak gerekiyor. zira bunun cevabını ancak onlar bilir. bizim bilmemizin imkanı yok, ayrıca gereği de yok.