0

ne kadar kazandığını tahmin edemiyorum insanlara bile soru başına para dağıtıyor sa kazandığı miktar çok büyük olmalı

0

hiç bilgim yok bir süre sonra ne kadar olduğunu ogreniriz herhalde

1

bu kadar kullanıcıya ek gelir olabilecek kadar ve kendilerine de yeterli gelecek kadar kazanıyorlar demek ki. ne kadar kazandıklarını bilmem ama çok hızlı kazanmaya başladılar bunun farkındayım. allah bereket versin. reklam geliri onlara, onlar bize.

0

bu işlerden hiç anlamıyorum ben ama reklam gelirinin olması lazım biraz yoksa òdemeleri nasıl yapsın sorumani.yorum ve sorulardan para kazanıyor mu bunu bilmiyorum işte.offf ya bu konularda ne kadar az şey biliyorum brn ya:((

0

sorumanı reklamlardan ne kadar kazanıyor bılmıyorum ama bızım zaten ödeme alma kaynagımız reklamlardır ve bu reklamlar uzerınden bız odeme alabılıyoruz sorumani bu konuda ne kadar reklam gelırı elde ettıgını bılmıyorum zaten suan ekranda duran reklamlar bıle onlara para kazandırıyor ve bu onlar için müthiş daha fazla kazasınlar bızımde burada kazandıgımız mıktarı ödüyorlar gercekten ama sorumanı artık şöyle bır soylentı var admınden duydum sorumanı reklam gelırlerıyle para kazandırmıyormuş sıtedekı yatırımlarla yanı biz buraya ne kadar çok yorum yada soru sorarsak galıba onlar para kazanıyor gibi bişey oluyor ve oradan kazandıkları parayı bize aynı şekılde bize aktarıyorlar diyebilirim sizlere yanı sorumanınınde kazanması lazım hatta daha fazla kazanmaları lazım dıyebılırım sızlere cunku aynı mıktarda bi bütçe kazansalar onların karı ne olucak bılmıyorum ama onlar bızde daha fazla kazanıyorlardır ve bu konu hakkında bılmıyorum buraya emek verdıysen ne kadar cok yazı falan yazdıysan o kadar para alırsın ve emeğinin karşılıgını almış olursun diyebilirim sizlere.

0

bence sorumani ekibi reklam gelirlerinden bayağı bir para kazanıyor ve bu parayı bizlere ödüyorlar.ödemelerimizi reklam gelirlerinden elde ettikleri kazançlarla sağlıyorlardır.