0

çanta alırken ben ilk başta kullanabilirliğine bakıyorum içine makyaj malzemesi sığar mı küçük bir defter atabilir miyim içine malum okul var. sonra cüzdanımı alır mı gibi gündelik spor çantalar için geçerli sorular bir de çok cırtlak bir renk olmamalı ki çok dikkat çeken çantaları sürekli takarsanız etrafı da sizi de sıkabilir. ama gelelim şık bir yerlere gitmek için kullanılan ya da düğünler gece yemekleri için kullanılan çantalar tammaen görünüşe göre alınan çantalardır o çantalar da büyük olması şıklığını azaltabilir. şık ve zarif çantalar tamamen giyeceğimiz kıyafete göre değişiebilir

0

içine koyacağın eşyaların sığacakmı yeter li göz varmı fiyatı rahatlıgı

0

öncelikle kullanım amacına göre özellikler belirlenmelidir. okul için mi, günlük kullanım için mi, aksesuar olarak mı, seyahat için mi? mesela ben genelde askılı, kolay taşınan, bol cebi olan içi geniş ve dayanıklı çantaları tercih ederim.

1

ihtiyacınıza hizmet etmeli, isteğinize, zevkinize, bütçenize uygun olmalı. bunlar kişiden kişiye değişir.

ancak deneyimlediğim bir şeyi tavsiye etmek isterim. yıkanmış deriden bir çanta almayın. durduğu yerde eskiyen bir çanta. kullansanız da kullanmasanız da zamanla pul pul dökülüyor. verdiğiniz paranın karşılığını alamıyorsunuz. aklınızda olsun.