0

1-2 gizli madde var ancak "fare kanı" vs yoktur. bunlar tamamen rakip şirketlerin uydurdugu bişey.

0

coca-cola da fare kanı ve böcek kanı olduğunu iddia edenler çıktı. ne kadar doğru bir bilgi orası muamma. cola zararlı bir içecek olduğu için kimseye tavsiye etmiyorum. ben şahsen kola içmiyorum. içinde fare ya da böcek kanı olduğu için değil. hoşuma gitmedigi ve içince midemden yanma hissi oluşturduğu için içmiyorum. ayrıca sağlığa çok zararlı bir içecek. şeker hastalığı, kanser gibi rahatsızlıklara yol açabilir

0

öyle birşey olsaydı yasaklanmazmiydi bence çok satildiği için hep dikkat ederseniz ünlü markalara iftira atılıyor çamur at izi kalsın hesabı.

0

hala fare kanı var mı diye soruyorlar da cola sağlığa ne kadar zararlı diye sormuyorlar. içindeki kafein bize ne kadar zarar verir demiyorlar.

var arkadaşım fare kanı da var böcek kanı da var. dana boku da var. ama zararı yok. bol bol için

0

bende bu tür söylenti bence hani öyle birşey olsaydi bununda haberi yayılırdı.ülkemizde binlerce doktor bilim adami ve saglik uzmanlari var tabiki fazla tavsiye etmiyorlar ama böyle birşeyde var demiyorlar.

0

fare kanı değil de böcek kanı o söylenen, rengindeki farklı kırmızılığa katkısı var.

0

var diyolar araştırmalarda öyle yazıyor tâbi ne kadar doğru bilmiyoruz böyleyse neden yasaklanmıyor

0

her duyulana kolay kolay inanmam, ne kadar da çok yıllardır iddia edilse iftiradan öte değil bu durum. her inanılana da kanmayın, çocuk değilsiniz ya.

0

zararlı olduğu için söylenen bir yalan bence.içmeyeli diye uydurulmuş.fare kanının ne gibi bir katkısı olabilir ki?

0

ben inanmıyorum işte öyle fare kanı olduğuna bence yalan yani sen benim midem bulandırma, coco cola hastasıyım. fare kani falan da yoktur yani ben öyle şeylere inanmıyorum.