0

fare böcek hepsi varmış yani ben öyle bilyorum bilmem doğru bilmem yanlış

0

fare kanının sorgulayacağınıza içindeki kafeini sorgulayın, şeker oranının sorgulayın. sanki çok faydalı bir içecek, içene saygı duyarım ama keşke içilmese. bende 3 ay önceye kadar günde 5 litreye yakın içerdim. hatta açıkça söyleyebilirim ki su değil kola içerdim bazı günlerde. ramazanda iftarda su ile değil kolayla açardım orucumu. sonra şeker fırlar iki seksen yayılır kalırdım . allahtan bıraktım. çok şükür çok rahatım şimdi.

0

fare kanı değil, böcek kanı olarak biliniyor, rengindeki farklı kırmızılığa katkısı oluyor diye biliyorum

1

farelerin meyan kökünü çok sevdiği bilinen bir gerçek. tarlasından depolanmasına kadar fareyi çeken bir bitki. kolanın hammaddesi olduğuna göre fare kanı olmasa bile farenin üzerindeki pisliklerden ne kadar arındığı tartışılır.
fare kanı olmasa bile faydalı bir içecek olmadığı defalarca uzmanlar tarafından açıklanmıştır. o yüzden benim tercih ettiğim bir içecek değildir.

0

fare kanı bulunduğunun iddia edilmesi yüksek ihtimal bir şehir efsanesinden ibaret ama içerisinde ona eş değer zararlı şeylerin bulunduğu kesini.

0

düşünmüyorum buna izin verileceğinide düşünmüyorum zamanında karışmış olabilir fabrikalara girmiştir lakin kasti bir şey olduğunu sanmıyorum..