0

evet uzakda akrabalarim var onları özlüyorum kuzenlerim var keşke yakinimizda onlarda olsa diye düşünüyorum

0

köydeki dostlarımdan uzaklaştım ben onları cok özledim hep beraberdik mejburi sebeplerden taşındık . bir gün yine inşallah onları yine görmeye giderim allah herkesi sevdiğine kavuştursun allahüme amin

0

abim alanyaya yeni gitti özlerim tabiki gurbete gitti

0

evet uzakta ailem var. özlüyorum gurbette olmak gercekten zor. gelin olup izmire geldim. yakın olmalarını isterdim

0

evet uzakta annem babam ve kardeşlerim var hepsini de çok özlüyorum

0

uzakta bir yakınım var.. ama hiç özlemiyorum gerek yok sadece bir annem, babam bana bir buçuk saatlik yol kadar uzak onları özlerim başka da kimseye özlemiyorum. diğerlerini özlemiyorum ararlarsa ararım aramazlarsa aradım ya ne durumda falan olmaz onlar beni özlesin ben zaten onları özliyim.

0

evet çok uzakta amcam var ve ben amcamı çok özlüyorum. sadece senede bir defa görüyorum ama oda bana yetmiyor. kendisi iş yüzünden rusyada yaşıyor ve senede sadece 1 kere geliyor. 2 gün kalıp geri dönüyor. bu yüzden bende amcamı çok özlüyorum ve onu çok seviyorum.

1

evet uzakta bir değil birden çok yakınım var. ben evlendikten sonra ailemden ayrılmak durumunda kaldım. şu anda ailem benden farklı bir şehirde yaşıyor.annem zaten vefat etti ancak babamı,kız kardeşlerimi , yeğenlerimi ,erkek kardeşimi çok özlüyorum.genelde yaz tatillerinde yanlarına gidip onları görme fırsatım oluyor ya da ben gidemezsem onlar bize geliyorlar o şekilde hasret giderebiliyoruz.ama keşke hasret denen şey olmasa da tüm sevdikleriniz yakınımızda olabilse her şey çok daha güzel olurdu bence çünkü özlemek kadar berbat bir şey yok. allah kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın.