0

hayir hic ozlemiyorum cunku okulu hic bir zaman sevmedim yaa

0

lise yıllarımi ozledigimi söyleyemeyeceğim ama ilkokul yillarimi en hareketli yıllarım olması herşeyi hesap vermek zorunda kalmadan yapabilmemden dolayı kesinlikle özlüyorum. hesap verirken de daha yaş küçük olmasından dolayı kurtariyoruz. bir de üniversite yillarimi özlüyorum. onu ozlememin sebebi ise özgür olabildiğim ve özgürlüğümü rahatça hissedebildigim tek dönem diyebilirim. yine git deseler düşünmeden giderim. para hazırda gelir gezerken kimse sorgulamaz fazla harcama yapsan ya kendin part-time calissirsin yada ailene haber verirsin. en fazla olacak olan hafif bir azarlama ama sonunda mutlaka gönderirler kiyamazlar.

1

okul yıllarımı hiç ama hiç özlemiyorum. özlenilecek güzel anılarım olmadı okulda.

0

ben çok özlüyorum. arkadaşlarımı, eğlenceli dersleri, gezileri, atışmaları, heyecanları, güle oynaya gittiğim o günler keşke geri gelse.

0

okul yılları özlenmez mi hiç yaa. bazen söyle dönüp geriye doğru bakıyorum da boynum kütlüyor rahatlıyorum :)

0

lise yıllarımı özlemiyorumda üniversite yıllarımı çok özlüyorum, arkadaş çevresi olsun çevre genişliği olsun. çok güzellerim geçti. üniversiteyi kendi şehrimde okuyunca mezun olduğum halde arada sırada gidiyorum ama okuduğun yıllara bakış iyi olmuyor.

1

lisedeki yıllarımı özlüyorum. o zamanları tekrar tekrar yaşamak isterdim.

0

özellikle lise yıllarımı çok özlüyorum. öğrencilikte geçen her an güzeldi. gerçek hayata henüz adım atmamıştık. üniversite yıllarım her ne kadar daha özgür geçse de ben en çok lise yıllarımı özlüyorum.