0

herkesle konuşuluyor arkadaş olunuyor ama dost başka tabi o seni anlar genelde sıkıntıda sevincinde paylaştığın insan olur

0

arkadaşlık genellikle çevremizdeki insanlarda işte.yani arkadaş demek sadece onlarla konuşmamız öyle sırlarımızı, özel şeylerimiz anlatmayız onlara. sadece arkadaşlık yaparız merhaba merhaba deriz. ama dostluk ise gerçekten herkesin bir dost olması gerekiyor benim de bir dostum var gerçekten çok iyi. insan dostu olması çok iyi bir şey.dostlar genellikle dost kazığı atmaz en azından.onun her şeyini paylaşabilirsin onun yanında çok rahat davranabilirsin, her şeyi konuşabilirsin yani genellikle bunları yapabildiğin her şey dosttur.

0

arkadaşlık sadece tanımaktan ibaret bir şey diye biliriz. fakat dostluk yeri geldiği zaman aileden bile yakın olan ve uğruna can verilip,can alınacak bir şeydir. ikisi arasında dağlar kadar fark var diye bilirim.

0

arkadaşlık ile gülersin eğlenirsin ama kurduğun dostlukta çok zor durumda her zaman peşinden koşar eder, daha sıkı bağlar kurulur ve yıllarca sürer.