0

en iyi dostumdur hatta.karsilik beklemeden seven,uzuldugumde hissedip yanimdan ayrilmayan en mutsuz anlarimda bile beni guldurebilen.gözlerimin icine bakarak sevgisini hissettigim tarifsiz bir dostluk bu.yani bunu yasamayan bilemez keske herkes tatsa bu guzel dostlugu o kadar guzel ki o kadar iyilestirici,huzurlu ki bazen butun kotu seylerin arasinda en iyi olani,en huzurlusu bakip bakip sukrettigim en iyi dostum,oyun arkadasim,huzurum.iyi ki var..herkesin bu dostlugu bu sevgiyi bir gün tatması dilegi ile:)

0

bence kesinlikle öyledir kediler iyi dostluk kuran canlılardır ben önceden kedi beslerdim o yüzden kedilerin nasıl bir canlı olduklarını çok iyi biliyorum.

0

kesinlikle !! kediler bir o kadar başına buyruk bir o kadar size sadıktır. anlaşmayı bilene tabii ki .. ama şöyle bir şey vardır ki kedi sizin evcil hayvanınız olmaz siz kedinizin insanı olursunuz. kedi sahiplendikten sonra tüm planlarınızı ona göre yapmak zorunda kalırsınız. yıllık tatilleri , arkadaş kalmalarını unutun biran önce eve gidip kedinizle uyumak için can atarsınız ve bundan asla pişmanlık duymazsınız.

0

bence bütün hayvanlar insanlarla dost olabilirler. önemli olan onlara nasıl yaklaştığınız. kısa bir süre önce bir programda izlemiştim bir kadın evinde piton besliyordu. belki de evde beslenmesi en zor canlı. düşünsenize beslenebilmesi için yalnızca canlı tavuk verebiliyorsunuz. evin içerisinde bir piton canlı bir tavuğu avlamak için oradan oraya gidiyor. tavuk da çok hızlı bir canlı biliyorsunuz. kadının söylediğine göre eğer tavuğu ölü olarak verirse içerisinde oluşan bir bakteri yüzünden piton ölüyor. bu yüzden sürekli canlı gıdalarla beslenmesi gerekiyor. bu sadece bir örnekti konuyu aydınlatmak için. diğer yandan bir hayvanın sizinle iyi bir bağ kurabilmesini istiyorsanız bence onu yavru iken yanınıza almalısınız ve sizinle birlikte büyümeli. sizi aileden biri olarak görmesi için bu çok önemli. benim bir arkadaşımın kedisi inanmayabilirsiniz ama atılan terliği bile geri getiriyor. ben daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım. hayvanlar gerçekten inanılmaz olabiliyor. mühim olan onlara nasıl yaklaştığınız. hepsinin şefkate ihtiyacı var. kedilerin nankör olduğunu çok fazla duymuşsunuzdur. peki insanların nankörlüğü hakkında neden hiç düşünmüyoruz. sadece yavru iken alınan yavrular biraz büyüdükleri zaman onları kapının önüne koyan insanlar nankör değil mi ? nasıl ki bir insana nasıl yaklaşıyorsanız size o şekilde dönüş yapıyor, hayvanda da bu durumun aynı olduğunu düşünüyorum. size hiç bir zararı olmayan canlıların size ne gibi bir kötülüğü dokunabilir ki. onları sadece bir kez bile sevseniz hayat boyu sizin yanınızdan sizin isteğiniz dışında ayrılmazlar. bazen gözlerinin içerisine baktığınız zaman bile size söylemek istediklerini anlayabilirsiniz. tabii ki gerçekten bakar ve isterseniz. neyse lafı daha fazla uzatmak istemiyorum. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim.

0

kediler insanlarla dostluk kurabilen canlılar fakat insanlar gibi onlarında istekleri çok daha rahat davranırlar özgürlüğüne çok düşkün canlılardır köpekler kadar sadık değillerdir gel gel git git diyemezsiniz çünkü git dediğiniz de gelir gel dediğiniz de gider nasıl isterlerse öyle davranırlar o yüzden onları çok seviyorum kendilerine has özellikleri bence kedi severleri bu yüzden etkiliyor ve köpeklerle yaşamadan köpekleri anlayabilirsiniz ama bir kediyi asla kediyle yaşamadan anlayamazsınız.

0

evet tabiiki. kedi beslersen anlarsın. bizim kediler beni gördüğünde beni bırakmak istemiyorlar. bir yere oturduğumda hemen kucağıma oturuyorlar. sürekli benden sevgi bekliyorlar :)

0

dostlukta köpek kadar sadık olamazlar belki ama yılan kadarda düşman olamazlar sevdirir kendini kediler ah o kediler.:)

0

dostlukta köpek kadar sadık olamazlar belki ama yılan kadarda düşman olamazlar sevdirir kendini kediler ah o kediler.:)

0

evet . elbette. onların insanlarla konuştuğunu biliyorum.anlayana ..