0

kış aylarında 2 veya 3 günde bir alınmalıdır bence yaz aylarında ise benim önerim hergün almaları temizlik ve sağlık için gereklidir.

0

sık sık duş almak saçlar için oldukça zararlıdır . saçlarınızın biraz yağlanmayı beklemeye ihtiyacı vardır . iki veya üç günde bir alınan duş daha sağlıklı ve elverişlidir.

0

hergün duş almamamız lazım çünkü cüdumuzudaki yağlar her duş aldığımızda vücudumuzdan gidiyor buda vücudun daha fazla çalışmasına neden oluyor ve hastalanma riskimiz artıyor.haftada 2 yada 3 gün duş almamız sağlığımız açısından en uygun olanıdır.

0

yaz günü sıcak havalarda hergün duş alınması iyidir çok terlediğimiz için vücutta pislik çok oluyor soğuk havalarda kış günlerinde fazla terlemediğimiz için 2 veye üç günde bir normaldir benim görüşüm.

0

yaz aylarında günlük duş alınmalı sıcak oluyor ve terliyoruz ister istemez terleyince toplu taşıma aracında rahatsızlık vermeye degmez tabi.kış aylarında ise ben 2 günde bir duş alıyorum soguk oldugu icin acil bir işim cıksa dışarıda duş alıp cıkamam cünkü üşütüp hasta olabiliriz.

0

normal şartlarda önerilen iki günde bir duş almanız sağlık açısından ideal. ama bazı durumlarda her gün duş alan insanlar var ve bi zararı yoktur.

0

haftada 3 4 kez yikanmamiz yeterli olur ama bazen saçlarımızı yağlı bırakmamız gerekir çünkü saçlar yağlardan beslenir.

1

insanların günümüzde her gün sabah akşam duşa girme alışkanlıklarını edinmesi kadar güzel bir şey olamaz. yazın en az günde 2-3 kere duşa girilmelidir. bu hava koşullarında da her gün bir kere girilmesinde fayda var da.. bir çoğumuz bunu soğuk havalarda ihtiyaç gibi görmeyip erteleriz. yabancıların bu alışkanlıklarını çok seviyorum ve takdir ediyorum.

0

özellikle sıcak havalarda mümkünse her gün duşa girilmelidir. hatta bir defa sabah bir defa akşam olmak üzere iki defa bile girilebilir. soğuk havalarda bir gün arayla olabilir ama eğer çok terleyen bir yapıya sahip olan insanların yine her gün duşa girmesi yerinde olur.

0

duş her gün alınması lazım, temizlik imandan gelir. her gün alamıyorsan da, iki günde bir almamız lazım yani bu kış geldi artık yani en fazla 3 günde bir duş almamız lazım çünkü ben asla duş almadan duramam.