0

bir çok saç şekilleri bulunmaktadır. en başta gelen saç ise düz ve kepeksiz saçlar. ardından dikik saç tipi gelir. sonraki sırada ise kıvırcık saç gelmektedir.. saç şekilleri bu yöndedir ve sırası böyle gelmektedir.

0

yarın saç dipleri ince telli, kalın telli, canlı, cansız ,kepekli ,yağlı ,kuru yani bildiğim kadarıyla saç dipleri bunlar. mesela benim de saçlarım çok ince telli bir yaglanma falan olmaz. çünkü saçlarım her gün yıkadığım dan dolayı ama isterdim saçımı kalın telli olmasını ama maalesef ince telden genetik olduğu için ince yani saçlarım.

0

benim saç tipim ince telli çabuk yağlanan diğer saç tipleride kalın telli, çabuk yağlanan, birde normal saç tipi

0

saç dipleri normal saç tipi ,kuru saç tipi ,ince saç tipi ,kepekli saç tipi, yağlı saç tipi olmak üzere 5 ayrılır. normal saç tipi biraz kalındır.saç tipini yıkadığınız zaman insanlara gerçekten de parlaklık veriyor. aslında en önemli özelliği bu. kuru saç tipi saç tipi genellikle kuru olduğu için saçlarımızın üstünde yağlar vardır. o yüzden özellikle de yağ bezleri vardır yani.daha bezleri insanın saçına bazen zarar veriyor kurumasına yol açıyor hatta. ne yaparsak yapalım hiçbir şekilde saç kurumasına neden olan sebebi bulamıyoruz. genellikle bu saç dibinde aşırı kurma ve zayıflık kolay kırılabilir uçları. ince saç tipinde ise genellikle bu saç tipi gençlik ve dökülmeye meyilli bir saç tipidir mbu saç tipi aşırı yağlanma görünmez ama gerçekten ince olduğu için çoğu kadının gerçekten dert ettiği bir saç tipidir çünkü hemen kırılabiliyor ve dökülmeler çok fazla olur. kepekli saç tipi izle bu saç tipi aşırı yağlanmadan dolayı genellikle çok fazla kepeklenme olur f calpol saçımızın üstünde gerçekten çok görülür bu çok itici bir durum ve rahatsız edici bir durum. insanlar köpek saç tipini kepeklerin bile etmesi için bazı şampuanları başvuruyorlar ama maalesef ki olmuyor bu. yağlı saç derisi bu saç tipi genellikle zayıflamış ve sürekli yağdan dolayı insanları rahatsız eden bir saç tipidir.bu saç tipine özellikle de ergenlik zamanlarında sürekli kullandığımız saç bakım ürünleri çok fazla aşırı yağlanması neden olur.o yüzden özellikle bu dönemlerde bu yaşlarda bu saç tipine çok dikkat edilmelidir bence. benim saçım daha çok yağlı saç tipine özelliklerini uyuyor. gerçekten saçım yağlı sürekli yıkamak zorunda kalıyorum herhalde kullandığım saç bakım ürünlerinden olabilir hala daha kullanıyorum ergenlikte de kullanmıştım hatta.

0

saç tipleri yağlı,kuru,canlı,cansız ve kepeklidir.saç tipim kepekli türde çeşitli şampuanlar kullanmaktayım.