0

yemek hangi yoreye ait, su ismin anlami ne, gibi bin tane ayni sorunun sorulmayacagini bilmiyomusunuz siz?

kac kez soyledi admin yeter valla ya gormekten biktim uyarmaktan da.

5 cevap
0

evet, bende oldukça sıkıldım. geçenlerde bu sebepten dolayı birini uyardım hatta. eyvallah kardeşim deyip devam etti aynı şekilde soru sormaya. sonra iki defa soru açtım ismine. sanırım o sırada sorumani uyarı vermiş buna. sonra bana mesaj atıyor ayıp ediyorsun ama demiş. dedim ki ne ayıbı. ben eni uyarıyorum bak bu durum banlanmaya kadar varıyor. ben seni şimdiden uyarıyorum, banlanma ki sende kazan. buraya gelen sonuçta para kazanmaya geliyor değil mi... bana dediği mesaj aynen şu; ''sen benim banlanmama sebep oluyorsun ama.'' diye. dedim soruları peşpeşe yazarken sen suçlu değilsin ama ben seni uyarınca mı banlanmana sebep oluyorum. bu arada admin değilim korkma. banlamam seni dedim. soru sormayı kesip cevaplara geçmişti. :d :d

0

her şeyi biliyorlar ancak çok kolay soruları ve direk akla geldiği için böyle soruları sormayı tercih ediyorlar. sorumani ekibi bence artık bir çözüm bulmalıdır. bulduk diyorlar. ancak baktığımız zaman hala bu sorular devam ediyor umarım yakın zamanda bu soruları sormaya önlerler.

0

ohbet kanalında bu konu için sorumani uyarı alır böyle yapan yazarlar dedi ama hala bir faaliyetini göremedik bu konuda

1

gerçekten ben de bu tür soru soran kişilerden oldukça sıkıldım. bize çok bir şey katmayacak tarzda sorular sorarak kolaya kaçıyorlar.bir soru tarzı tutturdular mı evirip çevirip farklı versiyonlarını sormaya devam ediyorlar maalesef. bu durumdan ben de çok şikayetçiyim. ben değişik ve sorulmaya değer bir soru bulamadığın sürece herhangi bir soru sormamayı tercih ediyorum. keşke para kazanma işini birazcık ciddiye alsalar bu kadar basit değilde , mesela ile birkaç dakikalık araştırmalar ile daha kaliteli içerikler üretseler en azından sayfanın da kalitesini arttırmış olurlar. ama bence site yetkilileri bu şekilde aynı elden çıkan klonlanmış gibi görünen soruları soran kişilere önce bir uyarı yapmalı ardından ise en azından birkaç gün soru sorma yasağı getirerek caydırıcı bir etki oluşturmaları faydalı olabilir. yani ben kendim araştırarak değişik sorular soruyorum ve hiçbirine doğru düzgün cevap dahi alamıyorum sonrasında sırf cevapsız kalmasın diye kendi sorularıma da dönüp ben cevap veriyorum ki bunu yapmaktan aslında çok hoşlanmıyorum ama cevapsız kalmaları da beni rahatsız ediyor. milletçek araştırma yapmaya çok yatkın kişiler değiliz maalesef. kolay soru soran bir kitle olduğu gibi bu kolay sorulara cevap vermekten memnun olan da büyük bir kitle var bu sitede.

0

bilseler bile kolayına kaçtıkları için yapıyorlar. sırf bunlar yüzünden sayfanın kalitesini düşüyor. bu tarz sorular sorulduğu için sayfaya üye gelmemeye başladı. sorumani ekibi bir şeyler yapmaya çalışsa bile pek etkili olmuyor. bu tarz insanlardan kurtulamayacağız sanırım.