0

benim futbol disinda dstekledigim spor dali basketbol son donemlerde gittikce yukselen grafigi ile vede avrupada iyi basarilara imza atan bir lig olma yolunda baya iyi.

0

cok ama cok sacma bir soru. lutfen sadece sormus ol.ak icin karalamaya calismayin. bakin bizde ciddi ciddi cevap vermeye calisiyoruz. ayip ama.

0

fenerbahçe, atletic bilbao, tottenham, atalanta

1

avrupa'da her takımımız i destekliyoruz hangi dalda olduğu fark etmez basketbol voleybol futbol hepsi

0

neden öyle bir düşünceleriniz var sizin tuttuğunuz kadar desteklediniz bir takımda olmalı kanlı bıçaklı gibisiniz takım desteği konusunda baskette olabilir voleybolda olabilir bilinmeyen memleket sporları da olabilir mesela bende fenerbahçeliyim ama erzurum sporu da destekliyorum çaykur rize sporu da destekliyorum ;)))

0

soruda anlam karmaşası var. yani soru kökü net değil. ama ben yinede anladığım kadarıyla yazayım. türkiye’nin en prestijli takımı fenerbahçe’yi tutuyorum. fenerbahçe ise sadece futbol takımı değil, bilakis birçok dalda sporsal faaliyetler yürütmektedir. kısacası futbol dışında basketbol sporunu tercih ederim.

0

tuttuğum takım haricinde desteklediğim spor dali. o da güzelmiş. tuttuğum talim dışında desteklediğim takım olsaydı ne yapardım ben. tuttuğum takım fenerbahçe, tuttuğum takım haricinde desteklediğim takım beşiktaş

1

bn takım tutmuyorum ama macı cok severim desteklediğim takımda galata saraydır yaa

1

trabzonspor dışında basketbolda fenerbahçe’yi destekliyor ve seviyorum.

1

tuttuğum takım dışında desteklediğim takım beşiktaş