0

tuttuğunuz takım hangisi ?

30 cevap
0

önce tutugum takım galatasaraydi uzun bir süre ondan sonra takım tutmadım evlendim eşim beşiktaşlı bende beşiktaşlı oldum. ve beşiktaşı tanıdıkça çok sevdim ve bundan sonra beşiktaşlıyım. kararım baki. türk futbolunda bakınca birçoğumuzun hoşuna gitmeye bilir saygı duyarım ama en.durus takım kesinlikle beşiktaş tir. çok da seviyorum .renkleride çok güzel siyah beyaz kombinide güzel oluyo

0

tuttuğum takım hem de çocukluktan bu tarafa hiç bırakmadım takım galatasaraydır. ayrıca galatasaray'ı tutma sebebim avrupa kupalarında bize yaşattığı zaferlerdir.

0

fanatik olmasam da galatasaraylıym. büyüklerimizden yadigar gs'liyiz :))

0

ben çocukluğumdan beri fenerbahçeliyim fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum fenerbahçe spor kulübü en büyük sivil toplum kuruluşudur fenerbahçe kulübü öyle bir kulüp ki mazisi başarılarla dolu olan fenerbahçe büyüklüğü taraftar çoğunluğu ile ve her zaman popüler olan bir kulüp fenerbahçe sevgisi çok farklı bir sevgidir o yüzden dolayı fenerbahçeli olmaktan onur ve şeref duyarım

0

rengi sarı ve kırmızı olan bir takım galatasaray bir istanbul takımı türk futbolunda en iyi kariyere sahip olan bir takımdır.

0

tuttuğum takım baba yadigari beşiktaş. renkliler dusunsun

0

benim tuttugum takim ailenden gelen şuana dekde hic tabiki degistirmeigimiz takim olan fenerbahçe spor külübüdür herzman her zman her dalda basarili olan takimimiz bu sene biraz kötü gitmektedir.

0

ben fenerbahçe spor kulübü'nün tutuyorum doğduğumdan beri fenerbahçeli olduğumu söyleyebilirim sizlere. ben hastanede olduğum zaman bile üstünde fenerbahçeli kıyafetler varmiş hatırlıyorum. bu ana kadar ve fenerbahçe tuttum şu an fenerbahçe 17 sırada olmasına rağmen hala fenerbahçe desteklediğini söyleyebilirim yani fenerbahçe küme düşse bile fenerbahçe'yi tutarım ben. çünkü biz doğuştan fenerbahçeliyiz her ne olursa olsun fenerbahçe tutacağım.

0

benim babamdan mirasım olan galatasaray ve ona bağlılığım kelimelerle cümlelerle anlatılmaz türden, iyi günde de kötü günde galatasaray.

0

tuttuğum takım beşiktaş jimnastik kulübüdür.

0

ben samsunluyum vede dogal olarak kendi şehrimin bir kirmizi beyaz renkli formasi varken samsunspordan baska tutulmaz diyorum.

0

benim iki takimin var. biri ispanyanin realmadrid takimi turkiyenin galatasatay takimi bu iki takim benim icin cok degerli

0

ne salak bi millet yahu ben sizden degilimdir insallah
mmmmmmmmmmmmm

0

tuttuğum takım fenerbahçedir bu sene çok kötü gitsekte bence toparlanmayı bileceğiz.

0

küçüklüğümden bu zamana galatasaraylıyımfır

0

tabiiide mersin idman yurdu..... herzaman heryerde mersin mersinn mersin.....

0

çocukluğumdan beri fenerbahceliyimdir.

0

kesinlikle trabzonspor bordo mavii

0

fenerbahçeliyim yalnız bu sene durum vahim

1

erkek adam renk tutmaz beşiktaş