0

tuttum takım ıcın bırak deplasmana gıtmeyı canımı verırım

0

tuttugumuz takima sahip çikmak vede tabiki taraftarin deplasmanda mutlu olmasi futbolcularinda gideriz.

0

o takim bizim şehirimizin simgesi olan takimdir.vede herkez rakipler bile bilsinki sahipsiz deidir die.hemde futbolcular mutlu olur diye dusunuyorum bende.

1

daha hiç tuttuğum takımın deplasman maçına gitmedim.

0

evet giderim. mersin idman yurduluyum. su anda amatore dustu ama ben yinede sonuna kadar merdin idman yurduluyum. 5 yil once samsun sporile superlige cikma maci icin belediye otobusu ile istanbula gitmistik. yine olsa yine giderim atarabasiylada olsa giderim. ask bu olsa gerek.

0

deplasmana değil kendi şehrimdeki maçlarına bile gitmem. aslında ben takım da tutmam. :)

gezme imkanım varsa gider o şehrin doğal güzelliklerini, müzelerini, tarihi yerlerini gezerim. spor kulüpleri zaten futbol sayesinde bol bol para kazanıyorlar. hele hele maçlarına gidilecek kadar taraftarı olan büyük kulüpler...

tabii deplasman maçlarına dahi giden futbolseverlere saygı duyuyorum. ;) azıcık daha akıllı olmalarını isterdim yalnız. :)

1

ilk önce tuttuğum takım fenerbahçe'dir. imkanım olsa her maçına giderim. ama böyle bir imkanım maalesef yok. yoğun olan bir işte çalışıyorum, zamanım fazla yok, vardiya usulü bir işte çalışıyorum ayrıca fener'in maçları bizim ilde olmuyor. çünkü ben aksaraylı'yım. bundan dolayı ve çalıştığımdan dolayı maçlara gitmemin olanağı maalesef yok.