0

bence hayat doğru insanlar hayatı berbat kötü yapıyor insanlar yalancı bence yaşadıkları seylerle yaşattıkları yaptıkları kötülüklerle kirletiyorlar kötü yapıyorlar kimse kimsenin hayatına önem vermiyor kendi isteklerine göre yaşıyorlar hayatı kötü yapan insanlar kendileri gibi yapıyorlar hayatı da.

0

hayat olduğu gibi duruyor insanlar yalan olduğu için bu güzelim hayatı berbat ediyolar.keşke bu hayatta yalancılara yer olmasa hem iyilik ve doğruluk olsa kimse kimseyi kırıp üzmez ve insanlar birbirine çok iyi davranir ama malesef bu hayatta her istediğimiz olmasını istediğimiz gibi gitmiyor.

0

zaten hayat yalan olursa ınsanlarda aynısı oluyor. ama bazı ınsanlar için söylenmez bu durum.

0

hayati iyi yada kotu dogru yada yanlis yasamak bizlerin elinde hayati yalanci yapan insanlar

0

hayatı yalan edenler insanlardır, hiç bir insana da güvenmiyorum zaten yalancı olmayan insan yok ki. her ikisinin de birbiriyle ilişkisi var, insanların sebebiyet verdiği enkaz sonrası hayatlar kararıyor. yaşadığımız hayalleri yok eden hayat şartları yüzünden herkes için hayat yalan olur, giden gitmiştir çünkü insanlar yalancı hayatta yalan güzel bir gözlem olmuş.

0

hayatı yönlendiren insanlar bence. o yüzden insanlar yalancı. tabiki genelleme yapmamak lazım ama yalancı insan malesef çok etrafımızda. önemli olan bunları farkedip uzak durmak.