0
0

martılara simit atmam çünkü yaşadığım bölgede martıya rastlamadım. aslında ege'de de martı çok olur ama bu tarafta özellikle deniz kenarında güvercinleri daha fazla görüyorum. güvecin, serçe ve türevi kuşlara simit parçaları atmışlığım var ama. 5 saniye içerisinde kim kaparsa o alıp uzaklaşıyor. sonra çevren kuşlarla çevriliyor bir kaç dakika içerisinde. bayağı keyifli bir aktivite diyebilirim. hem kuşların karnı doyuyor hem de sen onların mutluluğunu görünce 2 kat daha fazla mutlu oluyorsun.

0

martılara simit atmak benim için bir huzur kaynağıdır bu huzur kaynağını temel sebebi hayvan beslemek arasında herhangi bir hayvanı ya da martıyı beslerken bile insanlar binbir türlü huzur ayarlar en basiti bir köpeğe ya da bir kediyi bir su verdiğimiz ya da süt verdiğimiz zaman içimizdeki huzuru hiçbir kelime ile anlatan öyle buna hiçbir maddi şey karşılık gelmez istediğiniz kadar size milyon dolarlar verirsin yine de bir kadinin birlik çocuğu kurtardığını zaman bu tür şeyleri iyilik yaptığınız zaman bunun karşılığı kesinlikle hiçbir şekilde verilen bunu duygu'nun ismini tarifi yoktur aslında bu duyguların bin bir türlü hali bulunmaktadır martılara simit vermek de benim için aynı duygu'ya vesiledir

0

evet atarım ama yaşadığım yerde deniz olmadığı için gittiğim denizi olan yerlerde atarım vede mutlu oluyorum

0

ankara'da yaşıyorum bu yüzden deniz kenarı illere gittiğimde atabiliyorum ancak. burada da güvercinlere atıyorum ekmek simit ne bulursam.