0

normalde hayal kurmak için para gerekli bir unsur değildir fakat ülkemizde yaşayış biçimleri yüzden ötürü hayal kurarken kesinlikle ve kesinlikle paraya ihtiyacımız vardır insanlar parası olmadan hiçbir şekilde gruplara verenlere gerçekleştiremezler çünkü kullan hayaller genelde paraya dayalı olan hayallerdir bu hayaller paraya dayalı olan hayaller olduğu için ister istemez insanların paraya ihtiyacı olur çünkü parasız ne hayal ne de başka bir şey yapılabilir

0

hayallerimizin çoğu paralıdır bence. eğer hayaller gerçekleşecek hayaller ise tabiki paraya ihtiyaç vardır ama amaç sadece hayal kur aksa her hayal parayı gerektirir diye bir durum yoktur. hayallerinize bağlıdır aslında bu durum eğer parayla alakalı hayalleriniz varsa zaten otomatik olarak hayalleri gerçekleştirmek için paraya da ihtiyacınız olacaktır bunun içinde para gerekir. ama eğer hayalleriniz para içermeyen hayaller ise zaten bunu paranız olmadan da gerçekleştirmiş olursunuz.

1

hayaller para ile kurulmaz, yani hayal kurmak için belli bir nakite ya da sermayeye ihtiyaç yoktur. hayal kurmak ücretsizdir. bu sebeple şu günümüz türkiye'sinde kurabildiğiniz kadar hayal kurun... nasıl olsa karşılığında ücret ödemediğimiz tek şey bu. aman kimse duymasın, yerin kulağı var... yarın hayal kurmayı da paralı hale getirirler...

0

hayal kurmak için para gerekmez ama onu gerçekleştirmek için para gerekebilir. para önemli tabi ama araç o da. kullanıp bir gün bitecek elbette.

0

hayal kurmak için değil de gerçekleştirmek için para gerekli maalesef, eskidenmiş samanlık seyran hikayeleri , şimdi herşeyin ucu paraya çıkıyor.

0

ever hayal kurmak icin para gerekli ama şu konuda yani tatil hayal ediyosaniz yada yuklu miktarda bisey alicaksaniz para gereklidir.ama aşk konusunda hayal ediyorsan paraya hic gerek yoktur bence

0

kurduğun hayale bağlı para hayalin içinde para varsa kurarim param olsa şöyle yapardım diye

0

yaşam biçimiyle ilgili hayal kuruluyorsa evet para gereklidir

0

şu hayattan belki parasız bir şey hayal kurma. fakir olsun zengin olsun hayal kurar. insan bir iyi gelecek için hayal kurar. geleceğe umutlu bakar. bunun parayla alakası yok.

0

hayal kurmak için neden paraya ihtiyacımız olsun ki. insan her istediği zaman hayal kurabilir.

0

bari o bedava olmaya devam etsin, düşünce özgürlüğümüz bari elimizden alınmasın. hayal kurmak için para vereceğim bir dünyada yaşamak istemiyorum.

0

her hayal için para gerekli değil ama çoğu hayal için evet gerekli

0

hayal kurmak için paraya kesinlikle gerek yoktur. çünkü hayal kurmak tamamen düşünmektir. insan düşünmek için paraya ihtiyaç duymaz. yani para olmadan hayal kurulabilir.

0

hayal kurmak sadece parasız yapılan birsey sanırım :) ama hayalleri gerçekleştirmek için bazen para gerekebilir kurarken sıkıntı yok.

0

hayal kurunca paraya gerek yok ama hayali gerçeklestirmek icin para kulanilabilir

0

hayal kurmak için para ya gerek yoktur ama gerçekleştirmek için para gereklidir

0

hayal kurmak için de para istemeyin yahu