0

evet umut verir umut olmadan hayal kurmadan insan yaşayamaz hedeflerine hayalleri sayesinde ulaşır

0

insanları hayata umutları bağlar ve umutları da hayaller var eder yani bir insan hayal kurduğu zaman umut tanır da ortaya çıkar olmayacak şeyi bile bazen insan hayallerinde yaşar hayallerin doldurmaya çalışır olacakmış hissine kapılır ve bu sayede de hiç olmayacak şeyi bile olacağına karşı bir umut besler ilk umutlar ve hayaller var. insanları bir nebze olsun mutlu eder yaşanmasının ne kadar güzel olabileceğini hissettirir sanki bir anlık da olsa gerçekmiş gibi hissettirir kendi iç dünyasından çekip farklı bir dünyaya sürükler hatta insanı o hayali gerçekleştirmek için daha çok umutlandırır ve insanı daha çok çaba göstermesini sağlar böyle istedi insan hazmeder ve istediği şeye ulaşabilir. insanlar için hayaller ve umutlar gerçekten önemlidir asla bir insanın hayallerini umutlarını küçümsemeyin kırmayın bir insanı hayata bağlayan şey onlardır.

0

hayal kurmak tabi umuttur. hayal kurunca insan çok güzel duygular oluyor. hayal ettiğinde bir yerlere dalıyor. inşallah hayalim olur diyor. onun için dua ediyor insan. hayal insanı yaşamda tutuyor. geleceğe bir umutla bakıyor insan. ben sevdiğim kadınla olduğumu hayal ediyorum çok güzel bir duygu. onunla geleceğimin olmasını istiyorum. bazen kendi kendime gülümsüyor hayal kurunca. insanın bir umudu varsa hayal kurmadır.

1

hayal kurmak insana umut verir tabiki. hayal kurarken insan bir anlığına bile olsa yaşadığı dünyadan tamamıyla uzaklaşır. ve o umut dolu hayal dünyasının içine dalar. sonra hayal etmeyi bırakıp gerçek dünyasına döndüğünde ve etrafına şöyle bir bakındığında ben bu hayali neden gerçekleştiremeyeyim diye düşünmeden edemez. ve bu düşünce belki de ona bir umut olup o hayali gerçekleştirmesine yardımcı olur.

0

hayal kurmak, bir an da olsa gerçek dünyadan çıkıp, olması istenen dünyada yaşamak demektir. mutluluk verir, cesaret verir, neden olmasın dedirtir. umutun ta kendisidir ki. hem olmasa bile sen zaten o dünyada sermayesiz, kifayetsiz, kimseye hesap vermeden, sonuçlarını kendin belirleyerek gezinmişindir. daha nolsun..