0

elbette mutsuz eder insani,ona gore plan yapiyorsun,hayatini sekillendiriyorsun ve sonuc 0..

0

evet bişeyi olacak sanıyorsun kesin gözüyle bakıyorsun hayal kuruyorsun şöyle yapcam diye olmayınca çok kötü oluyor ben yaşadım hayal ettiğim olcak diye beklediğim birsey olmayınca çok üzüldüm malesef.

0

insanı üzer yıpratır hayal kırıklığına uğratır havalide gerçekleşmese tekrardan başka hayale kucak açmaya yelkenemez o yüzden mutsuzla iter

1

gerçekleşmeyeceğini bildiğin hayal kurması evet mutsuzluğa iter anan bir yandan da umut kapısı olur

1

hayır. insanlar kurdukları hayaller onları mutlu etsin diye hayal kurarlar ve yapılan bir bilim çalışmasına göre insanların hemen hemen tamamı gerçekleşmesi imkansız hayalleri düşlermiş yani kurulan hayaller genelde anlık mutluluk içindir eğer gerçekleşmezse üzülmesi pek normal değildir .

1

ben genellikle hayal kurmayı pek sevmem. ancak bazen kurduğum hayaller gerçekleşmediği zaman tabii ki de insanın içi bir buruk oluyor böyle nasıl anlatsam bilemedim. ancak kesinlikle kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmek bizi dünyanın en mutlu insanı yapabilir ancak gerçekleştirememek ise bizi çok üzebilir ancak çok etkilediğini düşünmüyorum.

1

hayalimizi gerçekleştiremediğimiz de tabii ki de üzülürüm. sonuçta hayal kuruyorum kuruyoruz ve hayal kırıklığına uğruyoruz. gerçekleşmediğinde benim de mesela yerlerini gerçekleştiremediği mi oldu üzülmüşsündür, mutsuz olmuşumdur. ama gene de bir zaman sonra unutabiliyor.insan zaten öyle olması gerek yoksa öteki türlü hep kafamda düşünceler olur strese girerse keşke herkes hayalini gerçekleştireceğiz tamam mı olmuyor. insanın hep önüne engeller çıkıyor ondan dolayı bizler de hayallerimizi bazen gerçekleştiremiyoruz olsun buna da şükür diyelim belki ileride her şey güzel olabilir diye düşünüyorum.

2

kesinlikle itmez. ben çok hayal kurarım. ve şuna inanırım evren kimseye gerçekleştirmeyeceği hayali kurdurtmaz. bugün olmasa da bir gün o hayal gerçek olacaktır mutlaka.
bekleyeceğiz :)