0

birebir olmasa da masada otururken paylaşımlarda yemeklerini görünüyordu . şimdi ona bile dikkat ediyoruz biz. yiyebilen var yiyemeyen var o yüzden ne gerek var yemeklerin fotoğraflarını koymaya. herkes alabilsem dahı yinede dikkat etmek gerekiyor o an gören bir hamile olabilir.

1

sosyal medyada insanlar kendini beğendirmek için yediğini içtiğini paylaşıyor. bunun altında yatan sebep kişilerin beğeni toplamak istemesi yatmaktadır. ben başka bir sebep göremiyorum. her insan takdir ve beğenilmek ister. zamanında fazla takdir alamayan insanların ilk başvurdukları yer sosyal medya olmaktadır. sosyal medya insanı maalesef gün geçtikçe sadece yediğini içtiğini değil neredeyse yaptığı herşeyi sosyal medya aracılığıyla herkese paylaşalım yapmaktadır. bu sosyal medya olayı daha nereye kadar tam olarak bilemiyorum.

1

sosyal medyada sürekli olarak yediğini içtiğini paylaşmak kesinlikle doğru bir hareket değildir tabii ki.bu şekilde özellikle güzel bir şeyler yediği zaman güzel bir mekanda gittiği zaman sevdikleriyle birlikte fotoğrafını paylaşmak yerine ilk önce masadaki yiyeceklerin fotoğraflarını çekip onları paylaşmak kesinlikle çok büyük bir görgüsüzlük örneğidir. onda sosyal medya kullanan bir arkadaşınız ,yakınınız hamile olabilir canım çekebilir herhangi bir hastalığı olabilir otur yiyecekleri yiyemiyor olabilir ve kimse sosyal medyaya girdiği zaman bu şekilde yiyecek saldırısına uğramak zorunda değildir bana göre.insanlar zaten son zamanlarda sosyal medya üzerinden sürekli kendilerine bir kanıtlama ve ispat uğraşı içerisine giriyorlar. yemek paylaşmakta kesinlikle bakın ben güzel yerlere gittim güzel şeyler yiyebiliyorum tarzında mesajlar vermektir. direkt olarak sofrayı çekmek yerine eğer paylaşmak istiyorsanız, masada toplanmış aile ya da arkadaş grubunuzu çekip koyabilirsiniz o esnada masada bulunan yemeklerde gözükebilir bunda herhangi bir sakınca yoktur ancak direkt olarak yemek masasına çekmek bana çok yanlış bir hareket olarak geliyor.ancak insanlar dediğim gibi resmen başkaları için yaşar hale geldiklerinden dolayı her yaptıklarını yediği içtiği de dahil her şeyi sosyal medya hesaplarında paylaşma gereği duyuyorlar.kendilerini hiçbir şekilde ispatlayamayan insanların ben varım buradayım beni de göreyim diye haykırma şeklidir bence bu. ama insan olduğunu ve yaşadığını kanıtlamak bu şekilde olmamalı bence. görgüsüzce hareketler gerçekten hiçbir şekilde takipçilerinizi etkilemez. aksine bence çok itici bir görüntü oluşturuyor. sonradan görme olmayan hiç bir insanın yapacağı normal bir hareket değil bence bu.ben zaten bana göre bulunduğu ortamdan keyif alan ve mutlu olan hiçbir insan tutup da sosyal medya üzerinden sürekli paylaşım yapma gereği duymaz sadece anın tadını çıkartır.

0

sosyal medyada yediğini içtiğini paylaşmak bence yüzsüzlük ve görgüsüzlüktür.doğru bir hareket değil.değilse neden paylaşıyoruz sorusuna paylaşanlar cevap vermeli.herhalde onlara göre normal bir şeydir.bence sonradan görmeliktir.

0

değildir görgüsüzlük tür diye düşünüyorum alan var alamayan var paylaştığı şeyleri uygun bulmuyorum