0

beni en çok sinir eden şey birinin bana yalan söylemesi ısrarcı olması mesela gitmeyeceğim bir yere illaki ısrarla gitmemi söylenmesi beni çok sinir eder sonra istemediğim bir şeyi yapmak sinir eder beni istemediğin işlerde çalışmak sinir eder beni dediğim gibi özellikle bana yalan söyledigini hissettiğim anda böyle sinirden kafayı yiyecek dereceye gelirim o derece sinir olurum bunun dışında çokta fazla bir şey sinir etmez beni ama genel olarak bu şekilde

0

beni en çok sinir eden şey karşımdaki insana değer vermem ancka o değeri o karşılığı karşı taraftan görememem veya karşı tarafın oldukça ilgisiz oluşu beni rahatsız ve sinir eden bir durumdur. böyle olduğunu hissettiğim zaman ona aynı tepkiyi veya aynı karşılığı veririm. sinir olduğum şeylerden biri karşımdaki insanın çok fazla konuşması ve karşıdaki insanı dinlememesi yani sürekli konuşarak karşısındaki insanı konuşturmayan insanların yaptığı davranışlardan da pek hoşlanmam. karakteri değişik olan tutarsız davranışlar sergileyen insanlarda sinirlerimi bozabiliyor. yani birini o şekilde kabul etmek birine tahammül etmek sınırları zorlamak beni sinir ediyor açık konuşmak gerekirse.

0

diyelim sevgilim var. ilgisiz, huysuz falan böyle garip garip şeyler yapmaya başlıyorsa aşırı sinir olurum. kendini beğenmiş, ukala dümbeleği, aşırı sesli gülen bir insanla aynı ortamdaysam aşırı sinir olurum ona. aga diye konuşulmasından, bana kuzum, canım diye hitap edilmesinden -özellikle sevmediğim hazetmediğim tipler diyor ayar oluyorum- hiç hoşlanmıyorum. biriyle dalga geçilmesine, uyuz olduğum bir davranışı hala yapan insanlara, benimle tartışma tonuyla konuşan her insana sinir oluyorum. mesela benimle plan yapılmış ama yanında başka arkadaşlarını da getiren arkadaşlarım vardı, o duruma sinir olurdum. daha çok sayardım ama bitmez. her bedenin bana olmamasına sinir oluyorum. her kıyafetin xs bedeni yok. işini adam gibi yapmayan insanlara sinir oluyorum, sabah uykumdan uyandıran insanlara sinir oluyorum, haftasonu bile erken kalkmama sinir oluyorum.

0

beni en çok sinir eden şey haksızlıklar. çok klasik bir cevap oldu fakat bunun kadar beni sinir eden başka bir şey yok.