0

ailem tabiki de annem babam çocuklarım ve kardeşlerimden oluşan ailem eşim beni hiçbir zaman şaşırtmaz da mutlu da etmez

0

benim mutlu eden kişiler beni mutlu eden insanlardır yani sevdiklerim ailem arkadaşlarım dostlarımdır. aslında mutluluğu sevdiklerime bağlamam insan kendi içinde mutlu olabilir ancak ama sevdikleriniz de sizi mutlu eder.

0

beni aynı anda en çok mutsuz eden kişi de budur; sevdiğim.. denecek söz yok

1

beni hayatta en çok mutlu eden sevdiğim. onunla her günüm çok mutlu. sanki o çocukluk sevincimi mutluluğumu bana geri getirdi.

0

kimse yok hayatımda böyle biri, ne yazık ki. sıradan bir hayat sergiliyorum hiçbir şeyden mutlu olamıyorum, bir kedim var o beni çok mutlu ediyor oyun oynayarak ve bir de 1 yaşında bebek var yeğenim o benim yüzümü çok güldürüyor.

0

beni bu hayatta en çok babam mutlu etti kimsenin yanımda olmadığı bir zamanda bana öyle bir kol kanat gerdi ki yağtıklarını hiçbir zaman unutmadım. beni en çok mutlu eden kişi biricik babamdı.

1

küçük prensesim yani kızım hayata çok zor gelip ilk kokusunu aldığımda bakışlarında ve sarılmalarında her anında ayrı ayrı mutluluk yaşatan hayat kaynagım mutluluk kavramı az bile onunla yasananları anlatırken

0

beni bu hayatta en mutlu eden şeylerin başında ailemle sevdiğim arkadaşlarım geliyor. onlar olmasa gerçekten mutluluk diye bir kavram olmazdı benim için galiba.

0

canım kızım ve vefat eden canım anneciğim.