0

huawei adlı markayı tavsiye ediyorum şiddetle güzel bir telefon vemzellikle kamera sistemi bir harika aklınızda olsun beğeneceğinize de eminim ayrıca sarj kalitesi ve kapasitesi de iyi bir telefondur.

0

şu an için en sağlam telefon huawei yıllarca gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz .kendi ürettiği işlemcisi çok sağlam samsung ve ayfon gibi bir sene sonra donma kasma yapmaz ,ben mate 8 kullanıyorum.iki buçuk senedir ilk günkü gibi hızlı çalışıyor ,arayüzü çok akıcı tavsiye ederim

0

evet var. xaomi gayet güzel telefon ve özellikleri çok iyi. üstelik fiyatıda çok uygun. benim şu anda bir telefon alma fırsatım olsaydı direk bu telefonun herhangibir modelini alırdım.

0

samsung. hem ortalamanın üstünde bir kalite sunmakta hemde kalitesine göre fiyatları uygun. teknoloji mağazalarını gezdiğin gibi köşe başlarındaki telefoncuları da gezz çünkü mesela samsung j5 i bulabilme ihtimalin var. bin tl civarında olması lazım şuan sıfırı. varsa o küçük telefoncularda vardır. ama ben eylülün sonunda gezdim teknoloji mağazalarını hiçbirinde j5 yok.

0

bemce en makul telefon lg ben kullanıyorum 2 senedir hiçbir sıkıntı yaşamadım

1

şuan için bence sıfır telefon almak çok saçma bir fikir çünkü dolar euro bu seyirde ilerlemeye devam eder ve ülke ekonomisi kendini geliştirip çalışan kesimin maaşları bu düzeyde kalırsa hiç almamak en mantıklısı olacaktır çünkü komple zarar, alacaksanızda ikinci el tanıdıktan telefon almaya çalışınız çünkü gün gelirde satmak siterseniz çok fazla bir zarar etmemiş olacaksınız, ama tutup örnek verelim bir tane iphone 6 s almak isterseniz en az 2500-3000 kadar bir fiyata alacaksınız ve anında tekrar satmak isterseniz 2000 den fazla satmanız neredeyse imkansız olacaktır onun için dediğim gibi ikinci el telefon alıp satın en karlı ve zararsız olanı odur.

1

var xiaomi benim favori markam çünkü gerçekten verdiğiniz fiyatı sonuna kadar hakeden telefon markalarından bir tanesi

2

uzun zamandır lenovo markasının telefonunu ben ve ailem kullanıyoruz. pil kapasitesi oldukça iyi gerekli olan ihtiyaçları karşılayacak standartlar da telefonlar üretiyorlar. fiyatları da oldukça makul seviyeler de ben tavsiye ederim.

1

htc samsung gl nokla ve benzeri telefonlar

1

cep telefonu fiyatları uçtuğu için bence alınabilecek uygun bir telefon yok.illa alacaksanız da yerli bir marka satın almanızı tavsiye edebilirim.