3

buradan elde ettiğiniz gelirler oran olarak makul mu?

Bence fena degil. Yazilan cevaba göre gayet ayarında. Peki sizce nasıl?

28 cevap
0

bence burada para kasmak bence çok güzel herkesin buraya para kasmasın tavsiye ederim bence makul bir fiyata para kazanıyoruz burada hem bilgi öğrendiğimizi söyleyebiliriz hem de sorularımıza cevap verenlere yanıtlarını okuyarak bilgi kazandığımızda söyleyebilirim burası mükemmel bir ortam olursa artık orada ben burada bir ailem oldu burada arkadaşlar edindim mesela biz seninle bir arkadaşıma tanıştın bu siteden bildiğiniz muhabbet ediyoruz onu her zaman konuşuruz hal hatır falan soruyoruz. bu siteye her gün ikişer üçer tane referans getiriyorum gene referansların da burada para kazanmasını isterim bilgiler öğrenmesini falan isterim.

0

daha cok üye çekme konusunda hemde tabiki verdigimiz zaman ve harcadigimiz emege azda olsa degiyor.soru soranlar için ve cevap verenler icinde azda olsa bir kac kuruş daha artabilir bence hemde bizimde işimize çok yarar yada ayda bir 2 kat kazanc saglayan etkinlik düzenlense.

0

evet biraz az veriliyor.nerdeyse aksama kadar yazıyorum yine az birikmiş biraz artsa keşke

0

uzun cevaplar verilirse makul ama kısa cevaplarda hiç kazanamıyorsun neredeyse aslında tek cevaplık soruların cevaplarındaki kazançlar bir iki kuruş arttırılsa daha iyi olacak.

0

eger uzun bir cevap yazarsaniz bence yeterince makul,ama kisa cevaplarda bir iyilestirme yapilmali.

0

ben fazla ilerleyedim ki o kadar fazla kazanamiyorum daha 25 tl sınırına bile gelemedim yani bazıları götürüyor paraları

0

bende 26 lira birikti bir hafta oldu kullanalı bence iyi daha iyi kazananlar var ben sürekli girmiyorum

1

sanki ilk zamanlar daha hızlı bir artış göstermişti şimdi ya ben cevap veremiyorum ya da ücretler milim milim ilerliyor.

daha değişik motivasyonlar olmalı bu konuda ki cevap sayımız ve kalitemiz artsın.

0

20 krş olsa aslinda daha iyi olcak ama cokta kötü değil tabikide

1

bence çok az cevaplara göre cok artmalı uzun uzun cevap veriyoruz 5 kuruş veriyorlar en az 20 kuruşluk cevap veriyorum bazen yine aynı.

0

birçok siteye göre bence ideal ve hemen gözüküyor bakiye miktarın cevap verdikçe. güzel bir uygulama olmuş ve para çekme limiti ideal. yapanları tebrik ederim.

1

kuruş kuruş birikecekte liraya dönüşecekte bende para kazanacağım ben meraktan girdim böyle para kazanmak hayal benim için :(

0

az buz yavaş yavaş para birikimi oluyor ama sabır bu iş için çok gerekli yoksa insan sıkılıyor başka şeylerle meşgul olmaya başlıyor. herkes eminim daha da çok kazanmak birikim yapmak ister kimse kendini kandırmasın, sınırları zorlayıp en yüksek limit bu ise bişey diyemeyiz ama bir de diğer uygulamaları hatırlayınca bura çok çok iyi. kimse bir şikayette bulunmadı şu zamana kadar dolandırıcılık veyahut başka bişey adına ve bu yüzden sorumani sitesi geçerli not alıyor her geçen gün, önemli olan da bu çünkü dürüst ilkecilik paradan daha kıymetli.

1

1 kuruş az ama yavaş yavaş birikiyor işte .ben memnunum tabi kazanclar biraz daha artsa daha çok memnun olacam tabi .

1

daha elde etmedim ama 0,01 krş yerine 0,10 krş olsa daha iyi olurdu.

0

daha yenı uye olduk bakalım ne kazandıracak.ameliyat gecırdık evde yatıyoruz.bos bos yatmıyalım netten para kazanalım edik bu siteyı bulduk.umarim kazancı iyi olur.hem bilgi kültür hem kazanc iyi olabilir denıyorum bakalım.

1

ben şunu diyeyim normal de diğer siteler de yani diğer para kazandıran siteler de bu kadar kazanç olmuyor. benim gördüklerim sanki dalga geçer gibi böyle 0.01 krş falan böyle para mi birikir ya gün de en fazla yapabileceğin. 0.15 krş yani o da benim için tamamen saçma olarak gördüğüm uygulamalar . ama şimdilik burası süper ben beğenerek giriyorum her defasın da ayrı bir heves oluyor icim de ne yalan söyleyeyim, hayırlı bakalim şimdilik bira birikti daha ne kadar olur. göreceğim. temennim paranın çekilebilmesi açıkçası. bir de çekemezsek yani boşa gitti demektir. ama öğle bir durum yokmuş sanırım bir kaç tane para çeken kişi ile görüştüm. onlar biz paralarımızı çektik dediler. bakalim artık. hadin herkese kolay gelsin. bol kazançlar dilerim.

0

şuan ki gelirim 16 tl civarı inşallah gelir elde edebilirsem listeye girmek isterdim tabi ki makul :)))

0

su an için gelir elde edemedim ama inşallah zamanla gelir elde edince mutlu olucam

2

bilemiyorum bugün ilk defa deniyorum sanırım az. fakat karar vermek için erken diye düşünüyorum.