0

burası disinda bir siteden daha odeme almistim. reklam olmasin diye adini yazmiyorum. oradan odeme aldim. odeme aldigim ayin sonunda buraya geldim. buranin hem limitinin dusuk olusu hem de istedigimiz zaman cekebilme durumu cazip geldi. o yuzden odeme aldiktan sonra buraya geldim. yani bu zamana kadar iki siteden odeme aldim yani.

0

madenim den yaklaşık 600 tl kar ettim. ütopya dan yaklaşık 2000 tl kar ettim lakin bunlar şimdi yok madenim tarzı uygulamar enfazla 3-4 ay kazandırır sonra sistem çöker. ütopya gibileri ise en fazla 11-12 ay çünkü devlete vergi vermek zorundadır 1 yıl dolunca.

0

hiçbir siteden para alamadım. sorumani ye yeni katıldım. buradan para kazanacağımı düşünüyorum.

0

birçok site kullandım ancak hiçbirinden ödeme alamadım çünkü sahte olduklarını öğrendiğimde kullanmak istemedim şu anlık üzerinde uğraştığın ve sürekli aktif olduğum tek site sorumani sitesi ödeme limitini tamamlamaya çalışıyorum çok az kaldı.

0

ben internet uzerinden sadece buradan odeme aldim. yani letgo gibi yerlelrde satis yapma huyum yoktur.

0

buradan once baska bir sitedeydim. adi reklam olur diye yazmiyorum oradan tam da dogum gunumde odeme yaptilar. sonra bazi sebeplerden ötürü buraya geldim. sonra buradwn devam ettim.

0

burda reklam olur diye söylemiyorum ama daha önce anket yaparak para kazandığım yabacı bir site vardı .

0

google adsense sitesinden onlarca kez ödeme aldım, onun dışında bazı siteleri deneyip arada ödeme alıyorum.

0

sorumani ile birlikte üç oldu ama maalesef hiç birinden tek kuruş dahi ödeme alamadım

0

cevir para kazan diye bir uygulama var bu kadar vermiyor ama orasida saglam ordanda aldim bakalim buraya daha cok ilgi ve alaka veriyorum telde olunca kollar cabuk yoruluyor on parmak oldugum icin bilgisayara geccem daha hizli ve bu kadar yormaz bence

0

paragraf diye bi uygulama var iki kere ödeme aldım.

0

sorumani harici çekim aldığım bir site olmadı.

0

sorumaniden başka para kazancağım siteye üye olmadım olduysamda bu kadar aktif olmadım o yüzden para kazanamadım ancak sorumaniye üye olalı 11-12 gün oldu 30 tl çektim ve şu an 24 tlm bulunmakta yani günlük 5 lira gibi bir miktar kazanç sağlıyorun.

1

mobilon uygulamasından 500 liraya yakın kazanç sağladım. ancak site temmuz ayından beri ödeme yapmıyor. sorun düzelir mi bilmiyorum. ben artık uygulamayı kullanmayı bıraktım şirket yetkilileri gerekli açıklamayı yapmadığı için.
bu nedenle yeni arayışlar içerisine girdim cep max uygulamasına başladım ama kısa zamanda tam bir fiyasko olduğu ortaya çıktı ve şimdi sorumani ile tanıştım. çok memnunum. yeni ek kazanç sistemim burası olacak gibi görünüyor.

0

hic oyle bir uygulama kullanmadığım için para alamadım ne yazikki ama sorumaniden alcağıma inaniyorum

0

hiç birinden alamadım hele ki bir site vardı ismini söylemim şimdi 10 günde 10 tl falan veriyor berbat bir yer ve emeğimin karşılığını alamadım belli bir kazanca gelince siteden atılıyorsun .sonra burayı buldum ve hiç şikayetçi değilim aksine çok memnunum çoğu arkadasıma tavsiye ettim herkese de önerdim sayfam da paylaşımını yaptım umarım kimse başka sitelerde kandırılmaz ve buraya gelir.önermeye de devam edecem .

0

hiç almadım. ilk kez burayı kullanıyorım. tamamlarsam belki para alabilirim.

0

benim de ilk deneyimim. bu zamana kadar pek güvenilir gelmiyordu bana siteler ama sanki bu site başka gibi. yani en azından bilgileniyorum. sorulaea güzel cevaplar vermek için araştırma yapıyorum bundan da zevk alıyorum. hem para kazanıp hem öğrenmek güzel bir duygu.

0

ilk kez deniyorum göreceğiz bakalım ilk olucak umarim

0

daha önce kullanmadım dolayısıyla ödeme almadım.bu ilk olacak gibi.