0

aslında bu havaları sevmediğim pek söylenemez. çünkü polar, mont gibi giysileri giymeyi seven bir insanım. yazın havalar çok sıcak olduğu için polar felan giyemiyorum. ama bazen havalar gerçekten o kadar soğuk oluyor ki yaz ayını cidden özletiyor.

0

hepimiz birer nankörüz. sizde kabul edin bunu. çünkü neden biliyor musunuz? biz yaz gelince kışı kışı kış gelince yazı özleyen insanız. ben yazı özlemedim nedenini söyleyecek olursam sıcağın çaresi yoktur ama soğuğun çaresi her zaman vardır. bu söylediklerim benim için geçerli olduğunu söylemek isterim . yani benim söylediğimin geçerliliği sadece beni ilgilendiriyor. ame şunu unutmamak gerekir ki her mevsim kendi içinde güzellikler barındırır yazın tadı başka kışın tadı başkadır. saygılarımla iyi günler dilerim.

1

kıs ayıda ayrı bır guzeldır neden dersenız agaclar çıçekler doga hepsı yagmur ıster sende ıstersın hanı anladınızmı :)

0

ben bu havayı sevenlerdenim.. çünkü ben yazı sevmiyorum ,yaz insanı bunaltıyor. bir de o kadar insan terliyor yani dışarıda onun için ben yazdan nefret ediyorum. bunu çok pis bir havası var bana göre en güzel temiz hava kış onun için kışı çok seviyorum.

0

evet ben bu havaları gerçekten seviyorum. bu havalarda evinde oturacaksın, soban yanacak, gerçi soba pek kalmadı, doğal gazın yanacak ve sende yanında sıcak sıcak oturacaksın, dışarda yağmur sesi gelirken o sırada sen film ya da dizini izleyeceksin, çayını kahveni içeceksin, oh ne güzel.

0

yazı da severim kışı da severim kar havası yağmur yağışlarını 2sinde de yürüyüş yapmaya bayılırım

0

bu havaya sevenlerden biri değilim. daha çok ben de yazı severim. yazın bir başka oluyor. rüzgârlı özellikle fırtınaya yakın rüzgârlı havalar hiçte hoşlanmam.