0
1

ha bire soru sormanın zaten bir anlamı yok ki, soru sormayı bıraktım ben epeydir. epeydir zaten siteyi bile bıraktım.. misal bugün hiç girmedim siteye bir kere bile. yarım saat olmadı girdim baktım yarışma konmuş ama ne kazandıracak ilk ona giremedikten sonra kocaman bir hiç.. umarım bu listedeki herkesin cevapları tek tek incelenir. kolay cevaplar, kolay paralar.. adalet olmadığından, geçmişte bu konudaki sıkıntılarımı da e-maille sormama rağmen cevap alamadığımdan ben bu siteden uzaklaştım.. :(

0

bence aklında soru kalmadıysa cevap yapmanı tercih ederim.. çünkü uzun bir cevap verirsen daha çok kazanç elde etmiş olursun, hem yarışmaları da girmiş olursun, gene de sen bilirsin illa soru olacak diye bir şey yok aklına geldikçe soru sorarsın bence şu an cevap yap.

1

aynısı çoğu zaman bende de oluyor o yüzden fazla soru soramıyorum.aklıma gelen sorular çoğu zaman sitede karşıma çıkan sorular oluyor. birbiriyle aynı ya da benzer sorular sormaktan hoşlanmadığım için soru türetmek konusunda çoğu zaman sıkıntı yaşıyorum.

1

bende bir sürü soru varda banlanırım diye sormuyorum :)

1

aslinda bende cok guzel sorular varda kurallara aykiri iste :d