1

nerede yeşil alan kaldı ki?
doğa bizi affedecek mi acaba?

sonra yazın sıcaktan şikayet ediyoruz. esecek bir tek ağaç, serinliği sağlayacak tek bir yeşillik, gölgesinde oturacağımız bir çınar yok. insanoğlu elbirliğiyle yok etti. her geçen gün bu katliamlara yenisi ekleniyor. daha birkaç gün önce adıyaman'da yaşlı bir ağacı yaktılar yaşlı olmasından korkarak içinde şeytan olduğunu düşünmüşler.

bu zihniyetle yakında çöl oluruz hiç şaşırmayın.

0

sadece istanbul değil,tüm şehirlerimiz için geçerli bir durum.sağlıksız ve tehlikeli bir hayat bizi bekliyor.

1

maalesef sadece istanbul değil düzel ülkemin birçok ili artık betona teslim ediliyor.heryer beton binalarla örülüyor. yeşil alanlar birbir yok oluyor. bu gidişle nefes almak dahi zorlaşacak. en önemliside yavrularımızın koşup oynayacağı yer kalmayacak zamanla.

0

kentleşmenin verdiği rahatsızlık anlatılamaz ve üzücü bir durum

1

istanbul büyük şehir olduğu için yeşil alan yerine binalar dikilerek çevre kirliliği daha çok olmaya başladı. çünkü ağaçlar temiz hava veriyorlar ama olmadığı için şehirde kirli hava bulutları çok olur. bence çok kötü bir durum zaten en çok ağaç olan yer karadenizde çok oda iklim şartı nedeniyledir. istanbul artık sanayisi ve büyük şehir olduğunda ağaçlı yer bulmak zor.

0

istanbul' u beton yığını haline getirenler bile istanbul' a ihanet ettik diyerek yaptıkları hatayı kabul ettiler ancak ona rağmen değişen hiçbir şey olmaması ilginç. tarihi doku kaybolmak üzere, şehrin silüetini bozdular. betonlaşma yüzünden iklim bile değişti. hayvanların yaşam alanı kalmadı. çok yazık. geleceği hiç kimse düşünmüyor.

0

evet çok üzücü bir durum yeşil alan olmalı