0

eski üyeler gittimi burdamı bilmiyorum ama ben aradada olsa katılım sağlıyorum sağlamaya çalışıyorum elimizden geldiğince tabi herkesin kendine göre günlük işi vs vardır kimisi okuyor kimisi çalışıyor özellikle sorumani sitesinde çok fazla öğrenci olduğunu düşünüyorum tam öğrencilerin katılabileceği kayıt olması gereken birsite teşekkürler sorumani

0

eski üyeler sitedeyken site daha aktif, daha eğlenceli idi sanki. şuanki yeni gelenler fazla girip limiti doldurmadan bırakıp gidiyorlar siteyi. malesef eski üyeleri o kadar çok arar oldum ki. kendi isteğiyle girmeyenler var, banlananlar var, uyarı aldım diye girmeyen birkaç arkadaşımız var malesef... deli dolu arkadaşlarımız vardı..ve hepsi de cevap yazan kişilerdi. keşke yine olsalar da hep birlikte sorulara cevap yazsak keşke. ama ne hikmetse girmiyorlar artık... ondan ziyade site içerisinde yarışmalar düzenlenirdi, bu arkadaşlarla tatlı talı rekabetlerimiz olurdu ben seni geçeceğim diyerek. yılbaşı yarışmasından sonra yarışmada olması. zaten ne olduysa o yılbaşı yarışmasından sonra oldu. o an yarışmada ödül alan arkadaşlarımızın hiçbirini göremiyoruz bir iki tanesi hariç. allah razı olsun site yönetimi yılbaşı yarışmasından sonra kaç kere iki katı kazanç etkinliği yaptı, sitenin aktifliğini yerine getirmeye çalışıyor ama... sanırım bu cevaplardaki kazançlarınızı eski haline gelmese bile çok yakın bir kazanca getirilirse eğer ve site kuralları bir nebze olsun gevşetilirse (hele ki sorularda) belki site içerisindeki aktiflik bir nebzede olsa artacaktır. umarım sorumani bu görüşümü okur da bunun üzerine bir düşünürler. :)

1

ben yeni kayıt oldum bakalım hayırlısı olsun inşallah.

2

evet kardeşim eskiden çok aktifti.hele yarışma zamanlarında cevap yazacak soru bulmazdık. hem eğlenceli, hem de çok tatlı rekabetler vardı.