0

sevgilini unutmak zordur.unutulmasida kolay olcagini pek sanmıyorum

0

evet sevgilimden ayrıldım.çok zoe bi durumdu geceleri uyku tutmaz sabahlara kadar ağlardım.aslında beni hiç sevmemiş ben kendimi seviliyo zannetmişim sadece.aldığım tüm eşyaları bir çırpıda çöpe atmıştı.ben ise kıyamadım başkasını sevdiğini bile bile sevmeye devam ettim canım çok yandı belki evet ama yapabilecek bişeyim yoktu sonuçta onun mutluluğu banada mutluluktu.umarım kendini kimseye ezdirmez ve üzdürmez çünkü çok sevdim.

0

ben o zamanlar 13 yaşındaydım teyzemler falan işte bana birini ayarladılar ben o zamanlar sevgi nedir, aşk nedir bilmiyordum. daha çünkü çocuğum 13 yaşındayım biri girdi hayatıma sevdim onu ama sevdiğimin farkına varamadım ayrıldıktan sonra sevdiğim anladım. zaten 18 yaşıma geldim onu anca unutabildim hayatıma kim girdiyse bana unut duramadı. 18 yaşında eşimi tanıdım eşimle evlendim çok şükür ben eşimi gördükten sonra zaten o insanı unuttum. şu an eşimi çok seviyorum ve şu an 24 yaşındayım 3 senelik de eşimle evliyim ,1 tane de çocuğum var. insan gerçekten sevdiğini unutamıyor ama karşısına gerçekten biri çıktığında unutabiliyor. benim de karşıma eşim çıktığında unuttum çok şükür hiç aklıma bile gelmiyor sen şimdi bu soruyu sordun diye ben burada cevap veriyorum yoksa benim hiç aklımda olmaz.

0

öncelikle seviyorsanız unutmanız mümkün değil. kendinizi unutursunuz ama onu gene unutamazsınız. seven bir insan ne olursa olsun unutamaz! gülüşlerini,kokusunu,bakışını,sözlerini,kaşlarını ve gözlerini unutmanız mümkün değildir. unutmak için ne yaparsanız yapın olumlu bir sonuç elde edemezsiniz. beyniniz ve kalbiniz yerinden çıkar ama o gene hayatınızdan ve aklınızdan çıkmaz.

0

sevgilimizden ayrıldığımızda onu unutmak için yapabileceğimiz çok şey var bunları şöyle anlatabiliriz. ilk baş kafamızı başka şeylere yoğunlaştırmamız gerekmektedir ayrıldığımız insanı düşünürsek onu unutamayız ama onu düşünmeyip zihnimizi meşgul edecek şeyler düşünmeliyiz. bi başka yöntem olan çivi çiviyi söker hesabı bi başka insanla konuşup sevmesekte onunla beraber olabiliriz onunla vakit geçirdikçe eskiyi unuturuz bu şekilde. doğaya ilgi duyup doğaya kendimizi atabiliriz doğada geçireceğimiz vakitte sevgilimizi unutabiliriz