0

hiçbirşey. eğer unutmak için bir çaba harcarsan daha fazla bağlanırsın akışına bırak aklına gelince düşünmemek için kendini zorlama düşün zamanla daha az aklına geldiğini fark edeceksin ( ha bu arada fotoğraf sosyal medya falan silmelisin tabi)

0

o kişiyle ilgili her şeyden uzaklaşmak ve o kişiyi düşünmemek gerekir ve bolca uyku.

0

çok çalışmalı meşguliyet attırılmalıdır.müzik seçimlerimizde intra venöz(damardan)etkili müziklerden uzak durmalıyız.o kişiyi hatırlatan nesneler lime lkme edilip kalan parçalar uçurumdan atılmaĺıdır.noldu yine de unutamadınız değil mi:))

0

hiç birşey yapılmaz kardeşim.
sadece zaman, zamanda unutturmaya yetmez aslında, sadece acını hafifletir.
unutamazsın istesende yapamazsın bunu.
eğer körkütük aşık olmuşsan birine unutumazsın.
kusura bakma, belki biraz acımasızca oldu ama gerçek bu kardeşim.

0

şarkı dinlenebilir onu hatirlamayacak aktiviteler yapilabilir

1

birini unutmak için onu zamana bırakırım. ama ilk önce o kişiden bir eşya varsa bende hemen onu yok ederim. yani ona ait ne varsa ne varsa siler ve yada yırtar atarım. özellikle resimlerini yırtarım. telefonumda resimleri varsa silerim. adını ve telefonunu silerim. kullandığın tüm sosyal medya ortamlarından engellerim. facebook, twitter ve instagram'da olan eski paylaşımları silerdim. yani ona ait ne varsı siler atardım. onul hatırlatacak tüm materyalleri yok ederdim.

0

unutmak çok zor ve sancılı bir surec zaman birakırım zor olsada zaman herşeyin ilaci zamanla içinde o ölür ama gercekte sen yaşarsın

0

başka biriyle birlikte olurum onunla konuşmadan

1

bence zamana bırakmak gerekiyor. zamanla bir çok şeyin üzüntüsü hafifliyor.

0

ben unutmak için beni seven başka biri varsa onunla dönerdim.