0

sevdiğim insanı unutmak için özel bir çaba harcamam. onu gerçekten unutmak istiyorsam eğer zamana bırakırım herşeyi okuruna bırakırım. eğer onu sevmeye devam edersem kendim üzülmüş ve acı çekmiş olurum buda bir yere kadardır yanş o ayrılık sürecin de yas tutarım acı çekerim elbette üzülürüm ancak unutmam gerekiyorsa da unuturum çünkü ömür boyu birini sevemiyor insan acı veriyor çünkü bu durum. önce alışırım bu duruma sonra kabullenmeye başlarım daha sonra da yavaş yavaş aklımdan silmeye hatırlamamaya çalışırım hatırlamamak için başka şeylerle uğraşır farklı ilgi alanları yaratır belki bulunduğum ortamdan biraz uzaklaşırım bu bana psikolojik olarak iyi gelebilir. tabi bunlar zamanla olur. yani insan birine karşı olan hissini sevgisini öyle bir anda geçiremez herkeste farklı seyreder bu durum mesela bende bazen yıllarca sürebilir birini unutmak. bazı insanlar hala sevmeye devam eder ancka bunu zamanla takıntı haline dönüştürürler ben hiçbirsmaan takıntı yapmadım zaman dedim ve okuruna bıraktım. önce onun hayatımda olmamasına alışmam daha sonra da bu durumu ayrıldığımız birdaha olmayacağını kabullenmem gerekiyor bundan sonra ki süreç zaten sizi götürüyor zaman geçiyor bir bakmışsınız unutmuşsunuz.

0

aklından asla çıkaramazsın hiçbir zaman .sadece zamanla birazda olsa unutursun. unutmak için onu düşünmemeye çalışırsın başka işlerle uğraşmanız lazım kafayı başka işlere yormazsan aklından çıkaramazsın.

0

unutmak zaman ister.tam unuttum dersin birden aklına gelir.en küçük bir şarkı bile herşeyi yeniden alevlendirebilir aslında.

0

mutlak unutmak diye bir şey yok ama alışıyor insan. kafanı başka şeylerle meşgul etmek, ortam değiştirmek, gezmek, aile ile vakit geçirmek.

0

unutamazsın ki ne yapsan da, ama kafanı dağıtman için bi kaç öneri verebilirim.mümkün olduğunca çok hareket et yerinde durma. farklı ortamlara git, farklı yerlerde gez, kendine yeni upraşlar bul. bi sürü şey yap ve yatağa yorgun gir . böylece onu düşünecek halin kalmaz uyursun hemen. insanlara yardımcı olmak için uğraş, biraz kendini unut, bi süre sonra daha iyi hissedersin . tabiki görünce açın depleşir,zor bişey .

0

uykuyu özlemiş olacağımdan ayrıldıktan sonra unutmam çok sorun olmayabilir.

0

ben geceleri rahat uyumak istiyorum aklıma gelmesin istiyorum hatta öyle bi unutim ki hiç hatırlamim istiyorum.

0

vaktimi boşa harcamam boş vaktimde o aklıma geleceği için gelmemesini isterim.

0

unutmak için mi bilmiyorum? yokluğuna alışmak daha iyi değil mi? çünkü bir gün mutlaka tekrar hatırlar insan ve üzülür ama yokluğuna alıştığı bir insana karşı acı hissetmez ki insan.

0

unutmak istemem onunla tekrar barışmak isterim bunu denemişim elindeki tüm imkanları degerlendir kardeşim

0

herşeyi zamana bırakırım. çünkü zaman birçok şeyin ilacıdır.