0

kullandığım telefonun markası lenovo k6 note.

0

kullandığım telefonun markası lenovo k6 note.

0

kullandığım telefonun markası lenovo k6 note.

0

selamın aleyküm benim cihazım samsung s2 biraz eski olsada işimi rahatlıkla hallediyorum

0

merhaba benim telefon modelim sony xperia xa1 ultra 32 gb 3 gb ram mevcuttur. arka kamerası 23 mp ön kamerası 8 mp dir. bu telefonu seçmemde ki amaç zaten evelden beri sony kullanıcısıyım ve değiştirmeyim dedim. ve uygunda bir cihaz. şahsen 5000 tl verip bunun bir tık üstü bir cihaz alacağıma 1300 veririm bazı şeylerden feragat eder bu cihazı kullanırım daha iyi. ve bence piyasada bulunan pahalı cihazlar la da kafa kafaya yarışıcak bir telefon modeli cihazı alalı 6 ay falan oldu. şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı. problemsiz bir şekilde kullanıyorum tavsiye ederim.

0

samsung galaxy note 5, nokia 3310 dan sonra dünyanın en sağlam telefonu olduğunu düşünüyorum.

0

huawei mate10 lite kullanıyorum gayet memnunum özellikle kamerası bokeh efekti oldukça güzeldir tavsiye edebilirim

0

ben general mobile gm 8 kullanıyorum telefonumdan memnunum ama yakın zamanda elimden alınabilir

0

turkcell t70 kullandım fena değil iç güveyisinden hallice işte

0

samsun hem zaten apple telefonların fiyatı'da arttı hem zaten samsun bizim kendi milli telefon markamız herkesinde bu telefon markasını kullanması gerekir şimdi zaten dolar uçmuş biz bu telefonları alınca onların cebini dolduruyoruz birde üstüne doların değeri dahada artıyor ne gereği var ki

0

ben lg g3 kullanıyorum biraz sınma problemi var onun haricinde iyi bir telefon

0

benim kullandigim telefon samsung galaxy duos 2 telefonumdan memnunum :d

0

kullandığım telefon markası eskiden samsung ama şu anda life is good kullanıyorum gayet memnunum

0

benim telefonum samsung galaxy j7 ama bundan önce galaxy ace kullanmıştım. şu anki telefonumdan memnunum ama insan yine de bir yerden sonra sıkılıyor . iphone almayı düşünüyorum inşallah eğer iphone alabilirsem fotoğraf çekmeyi çok sevdiğim için sürekli fotoğraf çekmeyi düşünüyorum. gezilere falan da çok katılıyorum ve gezmeyi çok sevdiğim için de fotoğraf çekmeyi düşünüyorum inşallah iphone alabilirim .ama şu anki telefonuna da memnunum yani yine de olsun bunu bulamayanlar da var.:)

0

öncelikle selamün aleyküm. ben xiaoki redmi note 5a kullanıyorum telefonumu 700 liraya aldım çok memnunum herkesin almasını tavsiye ederim 700 liraya aldım telefon şu an 1200 lira falan oldu kıymetlendirme arkadaşımdan samsung var köpek gibi kasıyor namusuma yani telefonu yere düştü düşüren bir hal oldu bir de bir tane arkadaşın da samsung s3 mini var telefon önünü görmüyor resmen çok kötü telefon yani telefon alacak olursanız iphone 6 7 8 alabilirsiniz ama bence bir samsung alabilirsiniz samsung s7 s8 edge ama samsung j7 falan mı çok kötü telefon arkadaşım kullanıyor arkadaşını şikayetçi özetleri kullanabilirsiniz bir arkadaşımdan huawei var.huawei p20 pro falandı galiba çok güzel telefon babamda asus var asus zenfone 5 x telefonla çok güzel ama arkadaşlar yani samsung s3 mini falan alma tekrar tekrar söylüyorum çok pişman olursunuz yani bence xiaomi redmi note 5a alabilirsinizne telefonlar günden güne değerleniyor ben 700 liraya aldım şu an 1200 lira falan olmuş ya telefonu zaten sayım istersen size 2 civarı ram var 16 gb hafızası var ekran çözünürlüğü çok yüksek ekranı kırarsanız çok havalı bir masraf çıkabilir işlemcisi 1.5 ya bu tür hal telefonları ekran çözümü yüksek olan telefonlar dikkatli kullanmak zorundasınız yoksa çok kaba bir masraf açabilir size erkese iyi günler iyi akşamlar iyi kazançlar.

0

general mobile gm 5 plus kullanıyorum. ama telefonumdan hiç memnun değilim. telefonumun şarjı %90 sa bir kez kameraya girip çıktığımda %40 a iniyor. telefonum kapandığında şarj tam dolu olsa bile geri açılmıyor şarj bitmiş gibi gözüküyor. parmak izi kilidi yok bu yüzden bunun gibi nedenlerden dolayı pek memnun değilim.

0

lenovo k6 pawor iki senedir kullanıyorum memnunum bu markadan

0

şuanki kullandığım telefon markası iphone 6 şuan gerçekten çok memnunum tavsiye ederim

0

bende lg k8 kullanıyorum telefonum dan memnunum günlük yapacagım işlerimi karşılamakta oldugu icin şuanlık telefon ihtiyacı duymuyorum ama arada bir kasma sorunları oluşuyor

0

dört yıldır samsung s4 mini kullanıyorum ve telefonum şu an için bana yetiyor. ama gençlere yetmez sanırım.