0

ben genellikle gece yatarken izlemeyi tercih ederim o saatlerde herkes uyuduğu için ben film izlerim çünkü uykum gelmez ve açarım bir film izlerim tek başıma film izlemek daha eğlenceli bence.

0

tek başıma izlerken canım sıkılabilir. fakat yanında biri varken izlemesi zevkli olabilir. çünkü yorum yapıyorsun düşüncelerini söylüyorsun ve o sana eşlik ediyor. film izlemenin en güzel yanı mısırları patlatıyorsun içeceğini alıyorsun ve ışıkları kapatıp izliyorsun. filme odaklısın ve düşen dökülen şeyleri görmüyorsum film bitiyor ve ışıkları açıyorsun ortalık kabus alanına dönmüş oluyor. sonra birde arkasından temizlik yapıyorsun.

0

tek başıma film izlemek her şeyden daha ise çünkü:etrafım sakin kimse yok yani böyle daha güzel oluyor çünkü: en güzeli de bu zaten yani kimseye gerek yok tek başıma film seyretmek çok çok daha güzel benim cevabım bu.

0

o günün pisikolojisine bağlı ama genellikle tek izlemeyi tercih ediyorum

0

sevdiğim kişilerle film izlemek daha zevkli oluyor

0

her ikisinin de avantajları ve dejavantajları bulunmaktadır. tek başına izlemek sakin ve dikkatli olmak yönünden daha iyiyken birisi ile birlikte izlemek film izlerken sıkılmamanıza ve beyin fırtınası yapmanıza olanak sağlar. birisi ile izleyip film hakkında beyin fırtınası yapıp tartışmayı daha çok severim.

0

sevdiğim kişilerle film izlemeyi daha çok severim ve tercih ederim. tek başına film izlemek pek sarmıyor.

0

daha çok tek sevmem. sevdiğimle birlikte izlemeyi tercih ederim.

0

tek başıma korku filmlerini izlemeyi pek sevmem.normal filmleri izleyebilirim.korku filmlerinde yanımda biri olmazsa gece uyuyamam.

0

ben hiçbir zaman tek başıma bir şey yapmayı sevmiyorum onun için eşimle izlemeyi daha çok seviyorum ama fazla film izleyen biri değilimdir.. eğer sevdiğim bir filmse onu da zaten eşimle izlerim o kadar.

0

eğer kafa dengi birileri olursa başkalarıyla olmazsa tek başıma izlemeyi severim

0

tek başıma film izlediğim zaman ondan bundan çekindiğim yapamadığım konular üzerine rahat oluyorum, mesela biri ile film izlediğimde ağlamamak için kendimi tutuyorum ve istediğim derecede kahkaha atamıyorum tepki veya söyleminden dolayı. tek başıma olunca ne güzel rahat rahat gülüyon ağlıyon, bunları düşünecek değilsin en azından.

0

genellikle tek başıma film seyretmeyi daha çok severim çünkü yanımda birisi oldu mu dikkatim bozuluyor ve o film hakkında yanımda başkalarıyla konuşmayı pek sevmiyorum yani yanımda birisi olursa illa bir şeyler söyleyecek veya konuşacaktır o yüzden tek film seyretmeyi daha çok severim.

0

bazen en sevdiğim şeydir. kafamı dağıtmak için çok iyi geliyor ve kimse filim hakkında veya başka bir şey hakkında konuşmuyor. buda benim filimden daha çok zevk almamı sağlıyor. tabi bu olaydan her zaman zevk almam bazen yanımda birileri olsun isterim.

1

kesinlikle tek başıma film seyretmekten hoşlanırım. eğer sen başkası için film seyrediyorsan o ayrı. )))

1

ben tek başıma izlemeyi seviyorum ama sevdiğim biri ile izlemek beni daha çok mutlu eder.

1

arkadaşlarımla film izlemeyi daha çok tercih ederim