0

sevgilimle tabiki.şöyle yanında yudumlayabileceğim kahvem de hiç fena olmazdı.ah ahh

0

şu an düşündüm de iki tane çok yakın olduğum arkadaşım ile birlikte hangi denizin plajında olduğumuzun önemi yok onlar yanımda olsun. yanımızda soğuk limonata olur kola olur yudumlarken o güzel sohbetlerimiz eşliğinde güneşin doğuşunu izlemek isterdim. umarım bu hayalim bir gün gerçek olur.

0

güneşin doğuşunu himalayalarda yani en zirvede eşim ve çocuklarımla birlikte izlemek isterdim.

0

güneşin doğuşunu karadeniz'den izlemek isterdim ama kiminle olduğuna karar veremedim şu an yalnız olmayı sevdiğim için belki tek başıma izlemeyi tercih ederdim ama kesinlikle yer olarak karadeniz illerinden ise trabzon-samsun fark etmez böyle daha yüksek tepelerinden aşağı doğru bakarak izlemek isterdim ama en tepe'de olmak isterdim galiba yanında kimsenin olmasını istemezdim tek başıma izlerim belki de belki de çok sevdiğim biri olmadığından tek başıma izlemek istiyorum eğer hayatımda çok sevdiğim bir olsaydı onunla izlemek isterdim belki ileriki zamanlarda buna karar verir bu genelde kişiden kişiye değişir ama güneşin doğuşunu bir kere izlemiştim gerçekten çok güzel bir duygu hani önce böyle kırmızı oluyor sonra hafiften rengi açılıyor açılıyor açılıyor sanki insana gülümsüyor en tepeye çıkıyor o kadar mutluluk verecek bir şey kim eğer ki bu yaşına kadar yapmayanlar varsa ömründe bir kere de olsa güneşin doğuşunu izlemelerini tavsiye ederim güneş sanki böyle dağların ardından çıkınca sanki sana göz kırpıyor gibi ve sen yeni bir güne başlayacaksın yeni günün habercisi her şeyin güzel olmasını istiyorsun o sırada o parlak endamı ile ortaya çıkıyor o kadar güzel bir şey ki gerçekten herkesin yaşaması gereken bir olay ben 24 yaşındayım ve hayatımda sayılacak kadar az izledim çünkü o saatlerde evimizde güneşin doğuşunu izleyecek kadar müsait olmadığı için izleyemiyorum ama aslında ileriki zamanlarda inşallah sık sık yapmayı düşünüyorum ve herkese tavsiye ediyorum herkes kesinlikle güneşin doğuşunu indirirse o kadar güzel bir duygu ki anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek içiniz böyle kıpır kıpır oluyor sanki çıktı geliyor geliyor geliyor ve böyle en tepeye çıktığında o sıcaklığıyla öyle bastırıyor ki sanki ben geldim dercesine buradan tavsiyem eğer ki imkanlarınız elveriyorsa güneşin doğuşunu ailenizle sevdiklerinizle ya da hiç olmazsa tek başınıza o mutluluğu yaşamanızı tavsiye ederim bu kadar

0

güneşin doğuşunu yüksek bir tepeden sevdiğim kızın kollarımda olmasıyla izlemek isterdim, imkansız bişey değil ama kendisi benden çok uzakta bir yola girdi ve artık eskisi gibi sık sık aklına gelmiyorumdur maalesef.

0

bir uçurumun dibinde aşağısı deniz olucak ama yanımda evlendiğim kadın ile şarap içerek izlemek isterdim.

0

güneşin doğuşunun sevdiğim adamla beraber izlemek isterdim. yanımda o olduktan sonra yerin hiçbir önemi yok :)

0

güneşin doğuşunu ben en çok böyle deniz kenarında yada kırlarda sevdiğimle izlemek isterdim.

0

sevdiğimle izlemek isterim.yüksek bir tepeden ona sarılarak sıcak bir yaz gününde gerçekten çok güzel olabilir.

0

güneşin doğuşunu tabii ki de oğlum ve eşimle beraber izlemek isterim. kuşadası'nı fazla bilmiyorum eşim biliyor buraları mesela en güzel güneş batımı nerede oluyorsa oraya beni götürmesini isterim izlemek için yani izledim de çok da güzeldi devamlı yanımda eşim ve oğlum olduğu için her anı onlarla yaşamak isterim.

1

güneşin doğuşunu bir sahil kenarında sevdiğim kız ile birlikte izlemek isterdim. çünkü bu gerçekten çok romantik ve unutamayacağım bir anı olurdu.

0

ben mardin'de oğlumla beraber izlemek isterim. inşallah gerçekleşir.

0

güzel bir soru. ben güneşin doğusunu kendimden bile çok sevdiğim kızla izlemek isterdim. bunuda evimizin terasından güzel bir manzara ile yapmak isterdim ama gel gör ki hayaller paris hayatlar suriye. :)