0

tamam tesadüf oldu. para kazanmanın yollarını internetten araştırırken karşıma çıktı.

0

bazı sitelerde denk geldim araştırdım . beğendim ama daha hiç para almadım. biraz yazıyorum biraz takılıyorum güzel site içimi döküyorum. bazen kafam çok dolu oluyor . aynen şu an olduğu gibi. yine kafam dolu denk geldiğim reklamda bulduğum siteye yazıyorum şu an. bazen sadece yazmak ya da sadece konuşmak sadece içmek ne bileyim kafam çok karışık.

0

mağazadan bir uygulama indirdim o beni buraya yönlendirdi 2 gün oldu

0

ek gelirle ilgili nette biri yorumlarda sorumani yine söylemiş bende merak edip baktım. sonra yorumları okudum ve gerçekten para mı aldım yazanları görünce güvenilir demekti dedim bende katıldım. hoşuma da gitti yeni bilgiler edinmek inşallah bende para toplayabiliriz göreceğiz

0

ek gelir kazanabileceğim yerler ararken denk gelmiştim internet üzerinde bir blog yazısında görmüş ve kayıt olmuştum

0

klavye kullanmayı çok sevdiğim ve büro yönetimi bölümü okuyup klavye çalışma amaclı kendime makale vb yazabileceğim ve para kazanabileceğim bir site arıyordum. sonra araken tyt de siteye denk geldim yazan kişi kesinlikle önermiş ödeme kanıtı falan atmış birazda ben araştırdım ve sonuç burda bu soruyu cevapliyorum

0

parasızlık işte açık konuşmak gerekirse olacağı buydu ama çok beğendim

0

bir yerden tanıştığım arkadaşlarım sağolsun onlar söylediler.iyi insanlara denk geliyorum arada internetten ya.. sağolsunlar dediler böyle bir site var istersen bir bak.hem de 25 tl olunca istediğin zaman da ödeme talebinde bulunabiliyorsun dediler..çok mutlu oldum direk kayıt oldum.iyiki de geldim demek istiyorum.daha diyemedim çünkü henüz ödeme talebinde bulunmadım.kısmetse 25e gelince 3 gün içerisinde yatırıyorlarmış.gerçekten yatırırlarsa artık buradayım demektir.

0

sorumani gibi yani sorumaniye benzer ortak amaçla para kazanma amacıyla bir çok site kullanıyordum halende kullanıyorum araştırmalarında youtube de görmüştüm zor olur diye pek umursamadım 2 video izledim bunla ilgili sonra aradan 1-2 hafta geçti. tht (turkısh hack team) de tekrar karşıma geldi kazanmak oldukça kolay diyordu istemeye istemeye konuyu okudum işte 1 haftada 25 türk lirası çektim hemen paramı yatırdılar tarzı şeyler yazıyordu ardından kayıt oldum siteye kolay para kazanılıyormuş kazanmak çok zorlayıcı değil yani inşallah ödememide alacam herkese başarılar

0

anlatayim,
ben bir ara internetten para kazanma yollarini baya arastiran ve bulmaya calisan bir insandim ki hala daha oyleyim. neyse bir gun site ararken bir tane site cikti simdi adini soylemeyeyim reklamdan falan ban atilir. o siteyi buldum ama pek sevmedim soru cevapladigimda bazen para vermiyordu bende sıkıldım o siteden sevmedim calisma mantigini. o sitede bu site gibi calistigi icin bende internette soru sor cevapla para kazan diye arattim ve asagilara dogru indigimde bu site karsima cikti. hic suphe etmeden direk basladim ve bazi kisilerin yorumlarini ve sorularini okudugumda herkesin parasinin 3 is gunu icerisinde guvenli bir sekilde yatirildigini gordum. bu siteye o yorumlari gordukten sonra baglantim daha da artti ve daha da param yatti tarzi yazilar gordum ve git gide siteye daha da baglanmaya basladim. dun saat 14:17'de ininal kartima param yatmis telefonuma aksama dogru bakacagim insallah yatmistir. eger yatmis ise bununla ilgili bir soru paylasacagim nasip olursa eger soru paylasamazsam bir arkadasima soylerim o paylasir. soru paylasinca emin olun ki parami almisim demektir :).

1

sormani'ye böyle denk geldim ve böyle tanıştım ben google'de araştırma yaparken sorumani sitesini gördüm onunla beraber birkaç site daha gördüm ve yazım kurallarını her şeyini okudum ve aralarında sorumani siteyi seçtim ben böyle tanıştım kayıt oldum burada yaklaşık 7-8 haftadır ben burada sormani sitesinde yim ve burada devam etmeye çalışıyorum.

0

sorumaniyi bir arkadaşım tavsiye etti fakat ne kadar uzun yazarsan şu kadar kazanırsın dememişdi tabi bende daha yeni başladıgım icin bir bilgim yoktu soruya kısa cevaplar yazıyordum 0.02 kuruş kazanıyordum buda kötü diye ben cıkmıştım sonradan bir hırs yaptım o gün bu gündür soru maniden kazanc elde ediyorum

0

sorumani ilk once bir hafta once ben yutubeden bana bir bildirim geldi ve bende bir kiz ahmete sor diye bir site fiye bir yer vardi bende sayfaya girdim sayfaya kayit olmadi ve bende youtube girdim ve sorumani cikti ve bende baktim kayit oldum ve badladim gunde 10 soru cevapladim fazla bilmedigim icin 10 kurus kaxandim cunku bilmiyordum ne kadar uzun da o kadar para veriek ama 5 tl kazandim simdi ve daga cok kazanicam

0

sorumaniye ben ilk baska bir sitede kazanc saglamaya çalisiyordum sonrasinda orda bulunan 1 arkadas tanimiyorum tabiki özelime msj atti dedi buraya gir bugun burda soru sorarak ve cevap vererek ben dedi 9 tl yaptim dedi bende dedim nasıl gibi sordum linki verdi tiklamdim sonrasinda işte ondan bilgi aldim napmam gerektigini sordum oda anlatti bende ne kadar güvenilir diye yorumlari okudum ama baya yeni olmasina ragmen asla hiçbir sekilde kişilerden olumsuz cevap almadim gördüm sonrasinda ise tabiki burda yazmakdan zorlanan vede daha kolayını bekleyen vardır ama tabiki hem 25 tl guzel 1 limit bende zaman ayırıyorum 20 gunluk 1 surede 2 cekim yaptım vede şuan çok menunum bizim 3 gün arayla 2 kez 2 kat kazanc saglayan bu seferde uzun tutan 1 sorumani ekibi var gercekden sadece üyelerini düşünüyor tesekkür ediyorum benımde katılmam bu sayede oldu dün odememı aldım telefon faturamı yatırdım.

0

sevgilimin tavsiyesi üzerine başladım.başta pek girmez oynamazdım ama şimdi biraz kaptırmış olabilirim kendimi.

0

sorumaniye bir tanıdığım vasıta oldu ve onun sayesinde bu güzel site ile karşılaştım.

0

sorumani sitesini sosyal medyada gördüm.hemen üye oldum şöyle bir baktım.cidden çok güzel ve hoş bir site olduğunu fark ettim.hem bilgilendiriyor hem para kazandırıyor gerçekten yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.

0

sorumani'ye arkadaşımın sayesinde geldim. gerçekten buradan çok memnunum, burayı çok seviyorum arkadaşıma buradan teşekkür ediyorum iyi ki; beni çağırmış sorumani ile böyle tanıştım işte ben de arkadaş sayesinde.

0

arkadaşım internetten para kazanma yollarını sürekli araştıran birisi. bir akşam dışarı çıktığımızda bana bu siteden bahsetti ve bende siteye kayıt oldum. siteyi de gerçekten sevdim ve bir sıkıntı olmadığı sürece kullanmayı düşünüyorum.

0

cok sevdiğim bir abi tavsiye etti bana bu siteyi