1

tabii ki ölmek allah'ın elinde olan bir şeydir evet ben de birkaç kere ölümle burun buruna geldim öldürmeyen allah öldürmez bir keresinde 12-13 yaşlarında at arabasıyla annem abimle karpuz toplamaya tarlaya gidiyorduk köyde atı ile koşturdum annem dur dedikçe ben daha da koşturmaya başladım sonradan araba bozuldu ve araba ikiye ayrıldı at huysuzlandı tekme attı tabii ki üçümüz her birimiz bir yana düştük ben arabanın altında kaldım araba ayağımın üstünde geçti ve ayağım birkaç yerinde çıkık oldu ama ben bayılmıştım hiç kendimde değildim gözümü açtığımda evdeyim ben eskiden acile falan götürmüyor da köyde bir adam vardı iğne falan yapıyorduk gözümü açtığımda adam baş ucumda duruyordu ben sanki ölmüş gibiydim demek anneme söylemiştim ben öldüm sen de mi öldün sonradan yavaş yavaş iyileşmeye başladım bir seferinde de 6 sene önce bir trafik kazası oldu ve o arabanın içinde ben de vardım gerçekten ölümle burun buruna geldim ve kurtulacağını hiç inanmadım yani arabamız 3 takla attı o arabada hiç kimseye bir şey olmadı sadece ufak tefek yara bere oldu bir seferinde de orucun 17 günüydü ve gece sahura kalktığın zaman sahura hazırladım bir de nefesim kesildi nefes almada zorlandım ölüyorum gibi oluyorum elime kim geçiyorsa sıkıyorum pencereye kırılıyorum nefes alamıyordum beni hemen acil kaldırdılar oksijen buhar verdi sonradan araştırıp akciğerde kan pıhtılaşması olduğunu tespit ettiler sonra da tedavi etmeye başladım ve tedavi oldum yani ben hayatımda birkaç kere ölümle burun buruna geldim.

1

benim boğazıma maydonoz sapı durmuştu ve yalnızdım. çıkaramayıp panikledim ve orada öleceğimi düşünmüştüm. hayatımın tamamı olmasa da küçük bir fragman izlerken boğazımdan geçti maydonoz sapı. en yakın olduğum an, o andı sanırım.

0

küçükken az kalsın camdan düşüyormuşum ve küçükken bir kerede sobaya deymiştim.

0

hayir hayatim boyunca hic olmedim olsem olmazdim.

0

evet geldim, tüplü şofben gaz kaçırıp yüzüme alev saçmıştı. resmen filimlerde ki alev topunu gördüm. çok ucuz atlattım ama refkekslerim kuvvetliymiş.

0

evet yaşantımda 2 kere ölümle burun buruna geldim. birisi motor kazası yüzünden diğeri ise ilaç zehirlenmesi yüzünden.

0

bir keresinde arabanın altında kalmıştım. sanırım en çok ölüme yaklaştığım an o andı.