0

bağırsak problemleri hakkında kullanıldığını biliyorum sinameki çayı tuvalete çıkamayanlarin başvurduğu bir çaydır.direk tuvalete çikarır fakat bu pekte iyi bir şey degildir çünkü bu ani tuvalete çıkmayla damar çatlakları olabilir.

0

sinameki bitkisinin bir çok yararı olmakla birlikte en çok bilinen ve pratikte işe yaradığı alan bağırsak tembelliğine iyi gelmesidir diyorum.

0

sinemaki otu ve çayının faydaları oldukça fazladır. daha çok hindistan ve afrika bölgelerinde yetişmektedir. bunlardan bazıları: kabızlık için müshil görevi görmektedir, idrar söktürücüdür, iştahı azaltır ve zayıflamayı sağlar, idrar yolu enfeksiyonlarını temizler, sinameki bitkisi çiğnenerek tüketilirse hem ağız yaralarına iyi gelir hem de dişleri kuvvetlendirir, şişkinliği, hazımsızlığı alır, vücudu temizler ve rahatlatır, karın ağrısına iyi gelir, mideyi ve bağırsağı hem temizler hem de bakterilerden korumaktadır, ülsere sebep olan bakterileri yok eder, mantarları ve parazitleri yok eder, mide kurtlarını yok eder, iltihabı önler, vücut ısısını korur, saçları güçlendirir, besler, dökülmesini engeller, sivilce ve egzamayı yok eder.