0

defne bitkisinin bir çok faydaları vardır, saç sorunlarına dökülmelerine iyi gelir, sindirim sistemi bağırsaklara iyi gelir, antioksidandır toksinleri vücuttan uzaklaştırır, strese karşı etkilidir, bir özelliği de yaprağı yakılmak suretiyle dumanı tütsü yapıldığında ortamdaki negatif enerjiyi uzaklaştırarak temizlemesiyle bilinir.

0

ferahlatici ve aromatik özelliğinin yani sıra oldukça faydalıdır. bogaz ağrısından sindirim sorunlarına birçok derde deva olarak faydaları vardır

0

defne yaprağının insana müthiş faydaları vardır. insan ferahlatıcı özelliği yanında aromatik kokusuyla oldukça faydalıdır. böbrek taşlarının dökülmesinde kullanılır. saçları dökülen yada saç sorunu yaşayan insanların rahatlıkla tüketebileceği bir bitkidir. ayrıca baş ağrısı için doğal bir ağrı kesicidir. eğer stresli iseniz üzerinizdeki stresi alabilecek bir bardak defne yaprağı çayı tüketmeniz yeterli olacaktır. iyi bir antioksidan özelliği taşır. sindirimi kolaylaştırır. kabızlığa iyi gelir.

0

bu yapraktan sabun bile üretiyorlar . insanlar icin yararlı olan bir bitkidir . insanin kalbine bas ağrısına iyi geldiği söylenmektedir. eger bu tür bitkileri kullanirsaniz sağlıklı bir yasam surdurebilirsiniz. ben her zaman böyle bitkilerin insanalara daha fazla yarar sağladığını söyleyebilirim. her zaman insan tuketmeli . bazi bitkiler vardir. insanlarin yani doktorların bile çare bulamadığı bazi hastaliklara çare olabilirler . her zaman diyorum herşeyin başı sağlıktır. sağlıklı insan mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşar ama bakiniz sağlıksız her gun kotu koşullarda yaşayan insanalr hertürlü hastalıklara bulasiyor onlara. ondan sonra da her gun hastanelerden ayrılmıyorlar . bu cok kötü bir durumdur. düşünün ki her gun hastalıklı ve hastane köşelerinde yatıp kalkıyorsunuz. her gününüz rezillik icinde geçiyor. insanlar hic olmasa bu tür şeyleri düşünsün ki hastalik kapmamaya calissin. sağlıklı seyler yiyin. sadece bitki değil. meyve ve sebze yiyin. bunlar sizin vucudunuzu daima iyi tutacak. bazı kötü hastalıklardan da sizi koruyacak . bunlara kulak verin derim. sizin de yaşamınızi sevdiğinizi düşündüğüm icin bunlari söylüyorum. benim kendi düşüncelerim bunlardir. bana katilan insanlar da vardir bana katilmayan insanlarda mevcuttur. herkesin de düşüncesine de saygı duyarım.