1

fuzuli'ye sormuşlar: ''sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi'' diye. ''sevmek demiş çünkü sevildiğinden asla emin olamazsın.'' bence her ikisi de gerekli insan hayatında. duyguların karşılıklı olması çok önemli.

0

ikiside iyidir. ama bana göre birazcık farkla sevmek daha güzeldir. çoğu erkeğe göre bu böyledir. ben bayan olsam sevilmek derdim ama kesinlikle sevmek bu bizim içimizden gelen bir şey her erkek birini sevdiği zaman öyle bir sever ki sevilmek aklının ucundan bile geçmez.

0

genel anlamda sevmek daha iyidir.asla sevildiğimizden emin olamayız çünkü.içimizde hep bir tereddüt kalıcak.yavaş yavaş kendinizi kaybetmeye başlayıp acı çekmeye başlarsınız.o yüzden en iyisi sevmektir.kendinizden emin bir şekilde.

0

bence bu soruya en güzel cevabı şair fuzuli vermiştir ona göre sevmek daha güzeldir çünkü sevdiğinden emin olabilirsin ama sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın

0

bence sevmek de güzeldir ,sevilmek de güzeldir. en azında sen kendin seversen sevdiğinden emin olabilirsin ,ama karşındaki insandan sevgi beklersen acaba beni seviyormu diye kafanda soru işaretleri olur yani gerçekten insanlara güvenmek çok zor ama ben ikisini de tercih ederim beni seveni ben her zaman severim ama beni sevmeyen insanda ben hiçbir zaman sevmem çünkü ben çok gururlu bir insanımdır yani ikisine de ihtiyacımız var diyebilirim.

0

ikisi de bir birleri olmadan bir anlam içermez. hem seveceksin hemde sevgine karşılık alacaksın. sadece sevilir ama sevmezsen onun ilgisi seni sıkmaya başlar. sadece sever ama sevilmezsen buda senin hayatını kısaltır. bakın size bir örnek veriyim beni daha iyi anlarsınız. benim bir nişanlım vardı ve ikimizde bir birimizi çok seviyorduk. o zamanlar herşey çok ama çok güzeldi. sonra ayrıldık ve üstünden tam 1.5 sene geçti. ben bu süreçte hala onu sevdim ama karşılık alamadım. zamanla insan sadece sevip karşılık almayınca tükeniyormuş onu anladım. sevgi kutsal bir şeydir eğer tek taraflı olursa o sevgiden başka bir şey olur. hem çok sevin hemde çok sevilmek için emek verin.

0

her ikisi de çok önemlidir. sevmekte sevilmekte çok önemlidir. biri olmadan diğeri olmaz. insanlar sevmenin ve sevilmenin kıymetini bilselerdi ne kadar kıymetli olduğunu bilirlerdi.